Health & Beauty 44.126 Ser pentru minerale împotriva ridurilor 25+ 50 ml 843069

Health & Beauty 44.126 Ser pentru minerale împotriva ridurilor 25+ 50 ml 843069

Articol: 843069

410.00 lei

Adaugă în wishlist

Poluarea aerului, fumatul, malnutriția și modificările hormonale sunt factori care provoacă letargie și pierderea elasticității pielii. Un ser revoluționar cu textura matasoasă, un cocktail pur de frumusețe, care conține un complex de vitamine, hrănește pielea, conferindu-i elasticitate și rezistență. Vitamina A îmbunătățește ridurile de netezire prin menținerea unei texturi uniforme și uniforme. Vitamina E - principalul antioxidant, încetinește îmbătrânirea pielii, neutralizând radicalii liberi și reducând la minimum daunele cauzate de ultraviolete. Vitamina C - factor anti-îmbătrânire, oferind efectul de clarificare și netezirea infiltratului și hiperpigmentării. Serul este îmbogățit cu morcov, ulei de măsline, primrose de seară, trandafir de câine, acizi grași omega-3 vitali și minerale active din Marea Moartă. Această combinație unică de diverși factori asigură umiditatea, elasticitatea și strălucirea pielii. Se recomandă utilizarea după 25 de ani.

Extrasele de musetel roman, algele, bogate in vitamine si emoliente au un efect restaurativ si tonic. Panthenol pătrunde adânc în straturile pielii și se leagă de moleculele de apă, ceea ce face pielea mai elastica si supla, are proprietăți antiinflamatoare, vindecă leziuni, promovează epitelizare.

Gelul Aloe vera are proprietăți antiinflamatorii și este un hidratant excelent. Extractul de Aloe accelerează sinteza acidului hialuronic, care este responsabilă pentru tineresc și elasticitatea pielii și reduce adâncimea ridurilor. Extractul de Aloe mătiază, normalizează tenul, îngustă porii, curăță pielea celulelor moarte, răcește și îndepărtează mâncărimea și iritarea.

Serul este îmbogățit cu uleiuri naturale, dintre care se numără morcovul, măslinele, migdalele, semințele de struguri, trandafirul, primroseul de seară. Ulei de șold crescut îmbunătățește elasticitatea, stimulează regenerarea, elimină inflamația și vindecă leziunile pielii. Uleiul de primulă este o sursă universală de tocoferoli și acizi grași nesaturați și flavonoide, prin care serul hidratează, hrănește și protejează celulele pielii, încetinește oxidarea lipidelor, îmbunătățește starea pielii în bolile cauzate de dezechilibre hormonale în organism.

Ingrediente active: apa demineralizata, pantenol, sare din Marea Moartă, extracte de mușețel romane, alge, gel de aloe vera, ulei de morcov, ulei de măsline, ulei de migdale, ulei din semințe de struguri, macese, primulă.

Cu mișcări ușoare ale degetelor, aplicați ser pe o piele curată și ușor umedă a feței și a gâtului (cu excepția zonei din jurul ochilor). Aplicați 2 - 3 ori pe săptămână dimineața sau seara, ca bază pentru crema de riduri, deoarece servește ca un dirijor al tuturor componentelor utile ale cremei în straturile adânci ale pielii.

Volum: 50 ml

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie