Dragi Părinţi!

Suntem bucuroşi să Vă avem drept oaspeţi pe pagina a Magazin On-line produselor pentru copii Baby-Boom!

Magazinul On-line a mărfurilor pentru copii Baby-Boom face parte din reţeaua magazinelor Baby-Boom şi deţine o poziţie de lider pe piată pe parcursul a 18 ani. În decursul acestor ani clienţii noştri au devenit o mulţime de mămici, tătici, bunei şi bunici!

Scopul nostru principal - este comfortabilitatea, calitatea şi încredere pentru clienţii noştri. Anume aceasta a fost motivul prioritar în crearea magazinului on-line a produselor pentru copii Baby-Boom care pe parcursul a 12 ani a cucerit o mulţime de inimi în Moldova.

Apariţia bebeluşului - este o fericire nu numai pentru părinţi, dar şi pentru cei din jur. E zîmbetul nostru şi o gamă întreagă de pozitivitate, care umplă pe fiecare dintre noi zi cu zi.

Copii noştri e viaţa noastră. Noi suntem martorii primelor paşi, primelor succese şi primului zimbet. Fiecare dintre noi doreşte să fie pas cu pas în viaţa copilului, să nu rateze nici o clipă şi să împarte cu el fiecare moment.

În acest aspect Vă poate ajuta magazinul On-line a produselor pentru copii www.Baby-Boom.md şi reţeaua magazinelor Baby-Boom. Scopul principal a proiectului dat este suportul bebeluşului de la momentul naşterii cu ajutorul produselor noastre de înaltă calitate.

Activitatea companiei noastre este orientată spre aşa domenii ca:

Producţia alimentară: Nestle, Gerber, Hame, Винни, Малыш, Малютка, Беллакт, Bebi, Kabrita

Accesorii: NUBY, Canpol Babies, LOVI, Philips AVENT, Baby Mix

Produselor cosmetice: Bubchen, AQA baby, SANO baby

Cărucioare, fotolii auto, mobilă şi mese de înfăşat: CAM, Chipolino, KinderKraft, VERES, KLUPS, Brevi, Baby Merc.

Jucării inteligente: Fisher Price, Baby Mix, Canpol, Classic World.

Noi Vă putem ajuta să transformaţi procesul educaţional în unul plăcut, fericit şi pozitiv prin luarea grijelor de procurare a produselor asupra noastră, deoarece nu-i nimic mai frumos ca timpul petrecut cu copilaşul. Anume cu noi puteţi sa dedicaţi tot timpul comunicării de la copil la mamă, lasînd toate grijele la o parte.

Magazin On-line a produselor pentru copii www.Baby-Boom.md Vă doreşte cumpărături plăcute!!

Baby-Boom