Produs nou! Cosmetică unică pentru copii AQA baby în Moldova!

01 martie 2016

AQA baby este o gamă completă de produse cosmetice pentu copii, be baza apei pure din fîntîna arteziană, care nu are analog pe piaţa Moldovei şi care cu siguranţa va ocupa un loc deosebit în inimile cumpărătorilor noştri.    

Specialiştii laboratorului rusesc în colaborare cu colegii săi germani, au discutat  îndelung referitor la crearea gamei noi de cosmetice pentru bebeluşi, avînd în vedere pielea lor delicată şi sensibilă.

Şi cum ar trebuie să fie produsele cosmetice pentru copii?

Hipoalergice? Cu siguranţă, da! Inovensive şi sigure? Da! Calitative? Doar aşa! Libere de substanţe chimice? Da! Obţinute din ingridiente naturale? Numaidecît! 

Cosmeticele AQA baby corespund tutror acestor cerinţe şi sunt ideale pentru siguranţa unui micuţ!     

Beneficiile AQA baby:

Orice componente pot cauza reacţii alergice la copii. Apa este o substanţă indespensabilă şi inofensivă pentru viaţă. Cosmeticele AQA baby sînt produse pe baza apei pure din fîntînă arteziană.

Apa este o resursă naturală cea mai accesibilă. Luînd ca bază a cosmeticilor apa pură din fîntîna arteziană, producătorii AQA baby au creat produse cosmetice naturale la un preţ atrăgător.

Utilizarea echipamentului hi- tech sub supravegherea experţilor a laboratorului german  Mann&Schröder garantează calitatea şi siguranţa acestor produse.

Ştim că îţi doreşti cel mai bun pentru copilul tău! Alege cosmeticile AQA baby cu toate produsele de îngrijire delicată pentru bebeluşului tău din primele zile de viaţă.