Health & Beauty 44.333 Balsam pentru păr cu ulei de argan 780ml 43855

Health & Beauty 44.333 Balsam pentru păr cu ulei de argan 780ml 43855

Articol: 43855

176.00 lei

Adaugă în wishlist

După spălarea capului, strângeți părul pentru a scăpa de excesul de apă și aplicați balsamul pe toată lungimea părului, fără a îl freca în scalp. Așteptați 2-3 minute și clătiți bine cu apă.

Se recomandă utilizarea după șampon H & B, potrivit pentru părul deteriorat și uscat.

Aer condiționat cu ulei de argan marocan, cunoscut pentru proprietățile sale de vindecare, completează și îmbunătățește acțiunea de șampon, facilitează pieptănarea și coafarea părului, face parul neted și lucios, reduce efectele electricității statice.
Folosind în mod constant balsam, părul devine vizibil mai gros, mai elastic și mai puternic, iar vitaminele A și E conținute în acesta, protejează părul de efectele dăunătoare pe tot parcursul zilei. Balsamul este îmbogățit cu ulei de semințe de struguri, extract de ceai verde, extract de ginseng, ulei de avocado și provitamină B5.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie