Health & Beauty Șampon pentru păr uscat vopsit cu ulei de cătină (780 ml) 326271

Health & Beauty Șampon pentru păr uscat vopsit cu ulei de cătină (780 ml) 326271

Articol: 326271

189.00 lei

189.00 lei

Adaugă în wishlist

Formulat cu extract de ulei de cătină, care este cunoscut pentru numeroasele sale proprietăți vindecătoare, și proteine ​​care redau aspectul părului, precum și multe uleiuri aromatice, vitamina E, provitamina B5, creme de protecție solară și un complex de minerale de la Marea Moartă pentru a reface, întări. și reînnoiți părul, împiedicați-l să se estompeze.

Samponul contine urmatoarele componente: ulei de jojoba, extract de catina, ulei de morcov, ulei de samburi de struguri, ulei de migdale, masline si argan, miere si ulei de palmier. Această combinație unică de ingrediente pătrunde în scalp, hrănește și reface părul, îl acoperă cu un strat protector natural, îl face moale, sănătos și elastic la aspect și îi conferă o aromă minunată.

Recomandat pentru uscat, colorat si predispus la caderea parului. Bun pentru utilizare zilnică pentru întreaga familie.

Aplicare: aplicați cantitatea necesară de șampon pe părul umed, spumați, masați scalpul, clătiți cu apă caldă. Repetați procedura, lăsând șamponul pe păr timp de 2 minute. Pentru un efect maxim, este recomandat să folosiți în mod constant un balsam și o mască de păr potrivită din seria H&B.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie