Health & Beauty 44.318 Cremă de păr cu ulei de argan 400ml 326585

Health & Beauty 44.318 Cremă de păr cu ulei de argan 400ml 326585

Articol: 326585

153.00 lei

Adaugă în wishlist

Crema de hidratare, regenerantă și regenerantă îngrijește părul, de la rădăcini la vârfuri și le face moi, strălucitori și sănătoși. Îmbogățit cu uleiuri aromatice, provitamina B5, vitamina E, ulei de migdale, ulei de semințe de struguri și minerale din Marea Moartă pentru a restabili și hidrata intens părul. Crema ajută la prevenirea secțiunii transversale a capetelor părului datorită siliconului, care sigilează capetele părului. Această cremă este potrivită în special pentru curling, păr uscat sau colorat, împarte buclele și le conferă un aspect natural, sănătos și plin de viață. Crema se folosește pe păr umed sau uscat după spălarea capului sau după cum este necesar pentru toate tipurile de păr.

Crema conține componente ușoare care nu fac părul mai greu, dând strălucire și asigurând restaurarea. Provitamina B5, adică panthenol, hidratează părul, penetrează foliculii de păr și leagă apa. Creează un film de protecție, îngroșă structura părului, adaugă strălucire suplimentară în combinație cu silicon.

Uleiul de migdale și uleiul de struguri, bogat în acizi grași, hrănesc restabilește părul fără a provoca senzația de lipire și contaminare, fără a adăuga o greutate suplimentară părului. Mineralele din Marea Moartă sunt cunoscute pentru efectul lor tonic, ele întoarce energia în părul plictisitor și lipsit de viață, hidratează, măresc elasticitatea.

Mod de utilizare: se mănâncă cantitatea dorită în palme și se freacă părul umed sau uscat în mișcări circulare, de la rădăcini până la vârful părului. Nu clătiți. Evitați contactul cu ochii.

Ingrediente active: Provitamina B5, vitamina E, ulei de migdale, ulei de seminte de struguri, minerale din Marea Moarta, silicon.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie