Careline Crema pentru ochii Revival 55+ (30 ml) 350269

Careline Crema pentru ochii Revival 55+ (30 ml) 350269

Articol: 350269

289.00 lei

  • Brand:

    Careline

  • Codul produsului:

    7290012350269

Adaugă în wishlist

Revival 55+ Careline este conceput pentru a reduce ridurile, cercurile întunecate și pentru a îmbunătăți densitatea pielii delicate din jurul ochilor. Îmbunătățește procesul de recuperare a celulelor pielii, încetinește procesul de îmbătrânire, crește elasticitatea și elasticitatea pielii. Retinolul, care face parte din cremă, pătrunde în piele, acționând asupra straturilor profunde din interior, stimulează reînnoirea celulelor pielii și sinteza colagenului. De asemenea, crema de întărire din jurul ochilor este îmbogățită cu filtre de protecție pentru vitamina E, provitamina B5, UVA și UVB. Ideal hidratant și favorizează reținerea umidității în piele. Promovează sinteza colagenului și elastinei. Îmbunătățește și restabilește structura fibrelor elastină deteriorate. Are un efect antioxidant pronunțat.
Componentele active ale seriei:
ALINA - cea mai nouă componentă, care combină Omega 3 și Omega 6, este o barieră protectoare care protejează pielea de efectele nocive ale soarelui.
Complexul de minerale - calciu, zinc, magneziu îmbogățește pielea cu substanțe minerale și își sporește elasticitatea.
Soia izoflavonă - imită hormonul feminin estrogen, mărește elasticitatea și elasticitatea pielii.
Acidul hialuronic - păstrează umezeala în piele, întărește conexiunea intercelulară a fibrelor și îmbunătățește textura pielii, făcând-o mai elastică. Stimulează funcțiile naturale ale celulelor. Incetineste procesul de imbatranire. Crește tonusul pielii.
Colagenul - întărește fibrele intercelulare, îmbunătățește textura pielii, făcând-o mai elastică și netedă.
Unt de unt - îmbogățește pielea cu umezeală și îi conferă moale și vitalitate.
Vitaminele - Vitamina E este un antioxidant și protejează pielea de radicalii liberi, vitamina B3 previne îmbătrânirea pielii.
Volum: 30 ml.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie