Health & Beauty 44.252 Descoperire aromată pentru corp Lavender-Patchouli 350ml 326219

Health & Beauty 44.252 Descoperire aromată pentru corp Lavender-Patchouli 350ml 326219

Articol: 326219(2)

205.00 lei

Adaugă în wishlist

Sare peeling „Lavandă paciuli» Sănătate și frumusețe este conceput pentru a îmbunătăți pielii prin eliminarea stratului de celule epidermice necrotică. Formula unica imbogatita uleiuri de nucă de cocos, de măsline și susan și uleiuri din semințe de struguri, jojoba, avocado, migdale, conține vitamina E și granule microscopice de sare din Marea Moartă. Produsul saturează pielea cu o aromă plăcută și substanțe nutritive.

Granulele de sare elimină cu atenție contaminarea, particulele moarte ale pielii și purifică porii. Ingredientele active hrănește pielea cu oxigenul și normalizează echilibrul lipidic-apă, reface structura deteriorată, hidratează, împrospătează și tonifică-l. Uleiul se înmoaie și face pielea plină și catifelată. Minerale din Marea Moartă îmbunătăți circulația sângelui, stimulează elastina și colagenul de producție și previne îmbătrânirea prematură a pielii. Ca rezultat, devine elastic și elastic.

Sare aromată cu peeling Sănătate și frumusețe vă va oferi corpului un sentiment de puritate, prospețime și confort!

Cum să utilizați: Aplicați o coaja curat, corp de pre-umezit masaj pielea cu mișcări circulare, acordând o atenție deosebită zonelor cu probleme (patch-uri rugoase de piele - mai ales coatele, genunchii, picioarele, precum și în locurile de concentrare a celulitei și a țesutului adipos subcutanat). Clătiți temeinic cu apă caldă după cinci minute sau imediat după vizitarea saunei.

Compoziție: Acest preparat este îmbogățit cu ulei de cocos, măsline și de susan și uleiuri de semințe de struguri, jojoba, avocado si ulei de migdale dulci, vitamina E si minerale de la Marea Moartă.

Volum: 350 ml

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie