Health & Beauty Cremă de față hidratantă pentru bărbați SPF-15 (50 ml.) 326592

Health & Beauty Cremă de față hidratantă pentru bărbați SPF-15 (50 ml.) 326592

Articol: 326592

198.00 lei

198.00 lei

Adaugă în wishlist

Cea mai recentă formulă unică pentru îngrijirea pielii feței pentru bărbați. Crema este îmbogățită cu extract de aloe și mușețel pentru un efect calmant care ajută la prevenirea arsurilor și iritațiilor cauzate de bărbierit, ulei de arbore de ceai pentru dezinfecția pielii, seria de enzime Q10, acizi grași omega 3, 6 și 9, vitaminele antioxidante A, E și C. , și minerale Marea Moartă. Crema se absoarbe usor in pielea fetei, ofera o senzatie de prospetime si netezime, ofera protectie optima impotriva semnelor de imbatranire a pielii, ajuta la prevenirea ridurilor, previne deteriorarea pielii de la radicalii liberi si ofera protectie fiabila impotriva razelor solare.

Mod de utilizare: Dimineata si in orice moment cand pielea are nevoie de hidratare suplimentara, aplicati pe pielea fetei si a gatului cu miscari circulare de masaj pana la absorbtia completa.

Greutate produs: 50 ml.
Tara de productie: Israel.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie