Lego Icons 10311 Constructor "Orhidee" (608 el.)

Lego Icons 10311 Constructor "Orhidee" (608 el.)

Articol: AA2016445

1395.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017224336

Adaugă în wishlist

Bucurați-vă de construcția inteligentă și creați o expoziție frumoasă de plante pentru casa dvs. cu acest proiect LEGO® Orhidee (10311) pentru adulți. Inspirat de o orhidee reală, modelul are 5 frunze la bază și 2 rădăcini la suprafață, creând o adevărată piesă de spectacol. Construiește o vază cu caneluri albastre și umple-o cu piese LEGO maro pentru a recrea amestecul de scoarță în care cresc orhideele adevărate.

Personalizează-ți decorul!
Rotiți tulpinile, florile, rădăcinile și frunzele modelului pentru a-l face exact așa cum vă place și rearanjați tulpinile pentru a crea noi aranjamente florale. Designerii LEGO® au creat modelul cu minuțiozitate, cu o atenție uimitoare la detalii, pentru a-l face cât mai aproape de o plantă reală.

Bucurați-vă de construcție!
Relaxează-te și fă-ți timp pentru asamblarea acestui model. Fie că este un răsfăț pentru tine sau un cadou pentru un iubitor de plante, setul LEGO® Orhidee este conceput pentru fanii adulți.

Caracteristici:
- Varsta: de la 18 ani.
- Include: 608 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie