Lego Friends 42619 Constructor "Autocar de turneu pentru staruri pop" (845 el.)

Lego Friends 42619 Constructor "Autocar de turneu pentru staruri pop" (845 el.)

Articol: AA2016469

2105.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017589398

Adaugă în wishlist

Adu joaca de roluri la viață cu acest set LEGO® Friends Autocar de turneu pentru staruri pop (42619) pentru fete, băieți și copii în vârstă de 8+ ani. Setul include un autocar construibil, o zonă de culise cu accesorii și 4 personaje LEGO Friends.

Povestește copiilor cum timida Paisley se transformă în superstarul muzical Ley-La folosind oglinda pentru a dezvălui imaginea ei de scenă. Aceștia își pot imagina o mulțime de povești în jurul prieteniei în timp ce Olly ajută la crearea ținutei solistei și Liann vine să o întâlnească pe Ley-La, starul lui preferat. Autocarul se deschide în față, în lateral și în spate pentru a dezvălui detalii din interior cum ar fi zona de culise, unde este o zonă de înregistrare, clape, o chitară, paturi și o baie. Kitul de construit pentru copii vine cu accesorii, inclusiv o fotografie cu autograf, bureți de umeri, pantofi, machiaj și un telefon mobil.

Acest vehicul de jucărie este un cadou distractiv pentru copiii care practică sau adoră muzica și care se bucură de joaca pe roluri. Este de asemenea o jucărie grozavă pentru avansarea dezvoltării sociale și emoționale ale copiilor.

Caracteristici:
- Varsta: de la 8 ani.
- Include: 845 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie