image Programul de lucru: 9:00-18:00 Sâmbătă: 9:00-14:00 (livrare) Duminica: zi liberă

Regimul de lucru a magazinului online

imagebaby-boom.md

(+373) 60 127 700

img
img
Catalog

Nestle Nestogen® 1 Prebio (0-6m) 350 gr.

0 recenzii

Articol: MD090381 Codul produsului: 7613031373710 Brand: Nestle
nestle nestogen® 1 prebio (0-6m) 350 gr.
nestle nestogen® 1 prebio (0-6m) 350 gr.
Adaugă la lista de dorințe

Disponibil

50.00 lei

Cantitate:

- +

Total:

50.00 lei
Adauga in cos
Descriere

Notă importantă: Alimentaţia ideală pentru sugari este laptele de mamă.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni. Nestle şi Gerber susţine această recomandare şi continuarea alăptării, în paralel cu introducerea în alimentaţia sugarului şi a altor alimente, la recomandarea medicului. Consultaţi medicul pediatru pentru a vă informa cînd să introduceţi în regimul copilului produsele complementare.

Nestle Nestogen® 1 Prebio - pentru copii de la naștere.

Ingrediente: zer praf demineralizat din lapte,lapte degresat,maltodextrină,lactoza, uleiuri vegetale,galactooligozaharide,lecetină de soia,citrate de calciu, fructooligozaharide,vitamin,clorură de sodium,clorură de magnesiu,citrate de potasiu,taurină,clorură de calciu,sulfat de fier,sulfat de zinc,L-carnitin,sulfat de cupru,iodide de potasiu,sulfat de mangan,selenat de sodiu.Fabricat cu utilizarea laptelui degresat şi zerului de lapte.

Combinaţia unică a componentelor, Nestogen ®ajută la a asigura o digestie confortabilă şi la dezvoltarea optimă. Compoziţia de lapte este un complex de fibre dietetice naturale, prebiotice PREBIO ®, care îmbunătăţeşte florei intestinale, ajută la normalizarea digestiei, previne constipatia.

 Tabela de alimentare

 Avertizare: amestecul trebuie pregătit imediat direct înainte de fiecare hrănire. Urmariti exact instructiunile.Amestecul ramas nu se utilizeaza ulterior. Întotdeauna ţineţi capul copilului.

Vîrsta copilului

Apa fiarta,ml*

Cantitatea pt o hrănire

Numărul de alimentări pe zi

Cantitatea ling.de masura**

Formula de lapte

Alte tipuri de mîncare

1-2 saptamini 

90

3

6

-

1-2 saptamini 

120

4

5

-

2 luni               

150

5

5

-

3-4 luni          

180

6

5

-

5-6 luni          

210

7

5

-

De la 7 luni  

210

7

4-3

1-2***

 *Pentru a pastra cantitatea bacterilor vii, lasaţi apa fiarta să se răcească aproximativ pîna la temperatura corpului (370C), apoi adaugaţi amestecul  uscat.

** Notă: Pentru a prepara amestecul  trebuie să fie utilizata lingura de măsurare, care este în bancă, fără vîrf. Dizolvarea cantităţii incorecte de praf-mai mult sau mai puţin comparativ cu cantitatea specificată în tabel-poate duce la deshidratarea organismulul copilului sau la tulburări de alimentaţie.Cantitatea specificată în tabel nu poate fi schimbată fără recomandarea lucrătorului medical.  

***La această virsta este des recomandat să introduceţi treptat în regimul copilului terci,legume, fructe,carne, peste.Ţinînd cond de  necesităţile individuale ale copiilor,adresaţi-vă pentru consultaşie la un lucrător medical.

Formulă de lapte elaborată în Centrul de Cercetari Ştiinţifice Nestle în Elvetia.

 

 

 

Evaluarea dvs.