image Programul de lucru: 9:00-18:00 Sâmbătă: 9:00-14:00 (livrare) Duminica: zi liberă

Regimul de lucru a magazinului online

imagebaby-boom.md

(+373) 60 127 700

img
img
Catalog

Nan 1 Acidolactic (0-6m) 400 gr.

1 recenzii

Articol: MD090821 Codul produsului: 7613031583362 Brand: Nan
nan 1 acidolactic (0-6m) 400 gr.
nan 1 acidolactic (0-6m) 400 gr.
Adaugă la lista de dorințe

Disponibil

192.40 lei

Cantitate:

- +

Total:

192.40 lei
Adauga in cos
Descriere

Notă importantă: Alimentaţia ideală pentru sugari este laptele de mamă.Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni. Nestle şi Gerber susţine această recomandare şi continuarea alăptării, în paralel cu introducerea în alimentaţia sugarului şi a altor alimente, la recomandarea medicului. Consultaţi medicul pediatru pentru a vă informa cînd să introduceţi în regimul copilului produsele complementare.

 NAN Acidolactat este obţinut prin fermentarea cu ajutorii bacteriilor acidolactici. NAN Acidolactat este amestec absolut adaptat,care va asigura copilul cu toate nutriente alimentare necesare pentru dozvoltarea lui fizică şi mentală optimală şi reglează digestie. NAN Acidolactat este indicat pentru alimentaţie copiilor sănătoşi de la naştere în caz cînd alăptarea la sîn este imposibilă.

 Compoziţie:zer demineralizat,lactoza,ulei vegetal,lapte degresat,amidon,maltodextrină,citrat de calciu,lecetina de soia,citrat de potasiu,clorură de mangan, vitamine,clorură de sodiu, L-fenilalanină, clorură de calciu, taurină,L-ghistighină,sulfat de fier,sulfat de zinc,inozitol,cultura de bacterii termofile (nu mai puţin de 107 KOE/g),cultura de bifidobacterii (nu mai puţin de 106 KOE/g), L-carnitină,sulfat de cupru,iodură de potasiu,sulfat de mangan,biotină,selenat de natriu. Fabricat cu utilizarea laptelui degresat şi zerului de lapte.

Datorităcombinaţiei componentelor protectoare “prima protecție”, NAN Acidolactat contribuie la dezvoltarea şi intărirea imunităţii copilului în primele luni importante ale vieţii.

BL Complexul probiotic în NAN ® -  ajută la menţinerea microflorei sănătoase și la întărirea imunităţii.

BIO fermentarea amestecului şi bifidobacterii vii - îmbunătăţeşte microflora intestinului,contribute la protecţie impotrivă infecţiilor intestinale.

 

Proteină OPTIPRO ®  - se absorbă ușor, oferind creşterea optimală şi dezvoltarea copilului.

 Tabela de alimentare

Avertizare: amestecul trebuie pregătit imediat direct înainte de fiecare hrănire. Urmariti exact instructiunile.Amestecul ramas nu se utilizeaza ulterior. Întotdeauna ţineţi capul copilului.

Vîrsta copilului

Apa fiarta,ml*

Cantitatea pt o hrănire

Numărul de alimentări pe zi

Cantitatea ling.de masura**

Formula de lapte

Alte tipuri de mîncare

1-2 saptamini 

90

3

6

-

1-2 saptamini 

120

4

5

-

2 luni               

150

5

5

-

3-4 luni          

180

6

5

-

5-6 luni          

210

7

5

-

De la 7 luni  

210

7

4-3

1-2***

*Pentru a pastra cantitatea bacterilor vii, lasaţi apa fiarta să se răcească aproximativ pîna la temperatura corpului (370C), apoi adaugaţi amestecul  uscat.

** Notă: Pentru a prepara amestecul  trebuie să fie utilizata lingura de măsurare, care este în bancă, fără vîrf. Dizolvarea cantităţii incorecte de praf-mai mult sau mai puţin comparativ cu cantitatea specificată în tabel-poate duce la deshidratarea organismulul copilului sau la tulburări de alimentaţie.Cantitatea specificată în tabel nu poate fi schimbată fără recomandarea lucrătorului medical.  

***La această virsta este des recomandat să introduceţi treptat în regimul copilului terci,legume, fructe,carne, peste.Ţinînd cond de  necesităţile individuale ale copiilor,adresaţi-vă pentru consultaşie la un lucrător medical.

Formulă de lapte elaborată în Centrul de Cercetari Ştiinţifice Nestle în Elvetia.

 

 

 

Comentarii (1)
Lasă un comentariu
Нина
Noiembrie 01, 2018
На пятницу в первую половину дня, пожалуйста. Телефон 060044330

Evaluarea dvs.