Kabrita Gold 1 (0-6m) 400 gr.

Kabrita Gold 1 (0-6m) 400 gr.

Articol: MD091811

294.95 lei

  • Brand:

    Kabrita

  • Codul produsului:

    8716677007373

Adaugă în wishlist

Formula de lapte uscat adaptat pe bază de lapte de capră pentru o digestie confortabilă Kabrita 1 Gold (0 - 6 luni), 400 gr.

 

Beneficii:
- Laptele natural de capră din Olanda;
- DigestX®;
- Prebioticele și probioticele;
- DHA (ω-3) și ARA (ω-6);
- Nucleotide;
- Gust moale cremos;

 

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru copilul tău! Vorbeste cu medicul pediatru despre alegerea alimentelor pentru copilul tau.


Kabrita 1 GOLD - lapte praf adaptat obținut din lapte natural de capră olandez cu adaos de cel mai valoros zer. Laptele de capră și produsele bazate pe acesta sunt bine absorbite și tolerate. Aceasta contribuie la o digestie mai confortabilă a copilului. Kabrita amestecă alimentația echilibrată, hrănitoare și blândă de la naștere.


DigestX - un complex de grăsimi cu beta-palmitat, similar cu profilul de grăsime al laptelui matern, ajută la reducerea probabilității de constipație, la un metabolism mai bun al energiei și la absorbția calciului.

 

Prebioticele și probioticele ajută la îmbunătățirea digestiei și la întărirea imunității.

 

DHA (ω-3) și ARA (ω-6) - pentru dezvoltarea corectă a creierului și a vederii.

 

Nucleotide - pentru întărirea sistemului imunitar.

 

Ingrediente: lapte degresat de capră, lactoză, uleiuri vegetale (ulei de nucă de cocos, ulei de rapiță eruca scăzut, ulei de floarea soarelui), DigestX (1,3-dioleol 2-palmitoyl triglicerid), concentrat proteic din zer din lapte de capră, galactooligozaharide, fructooligozaharide, vitamina ulei de pește (sursa de DHA), bitartrat de colină, acid arahidonic, L-fenilalanină, taurină, inozitol, nucleotide, L-carnitină, bifidobacterii (Bifidobacterium BB-12 *). Nu conține zahăr cristalin.

 

BB-12 * - este o marcă înregistrată a Chr.Hansen.


 

Metoda de gătit: Spălați-vă bine pe mâini înainte de a pregăti amestecul.
1. Fierbeți o sticlă și sfarcul timp de 10 minute pentru a le steriliza.
2. Turnați cantitatea necesară de apă fiartă în sticlă și lăsați-o să se răcească la 40 ° C.
3. Adăugați cantitatea necesară de Kabrita® 1 GOLD pulbere în apa indicată în tabelul de alimentare de pe ambalajul produsului. Folosiți o buză umplută fără blat, cuibărită într-un borcan.
4. Închideți sticla și agitați bine conținutul într-o mișcare circulară până când amestecul este complet dizolvat.


Citiți cu atenție toate informațiile de pe ambalajul produsului.

Depozitare: înainte și după deschidere, păstrați produsul la o temperatură de cel mult + 25 °. După fiecare utilizare, închideți borcanul bine cu un capac de plastic și depozitați într-un loc răcoros și uscat (nu la frigider). După deschiderea utilizării nu mai mult de 4 săptămâni. Perioada de valabilitate a produsului este de 24 de luni de la data producerii.
 

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Дарина

23 septembrie 2021

Смесь кушаем на докорм, я очень довольна выбором. Она вкусненькая, помогает наладить пищеварение и стул. А еще, у нас намного меньше срыгиваний стало.

irina

27 septembrie 2019

!!!