Kabrita Terci de hrișcă cu lapte de capră, mere și caise (5 m +) 180 gr.

Kabrita Terci de hrișcă cu lapte de capră, mere și caise (5 m +) 180 gr.

Articol: AA135089

131.30 lei

  • Brand:

    Kabrita

  • Codul produsului:

    8716677006352

Adaugă în wishlist

Terci uscate de hrișcă cu lapte praf Kabrita cu mere și caise pentru copii de la 5 luni, 180 gr.

 

- Formula de lapte Kabrita® adaptată

- făină parțial hidrolizată

- Complexul DigestX

- FOS prebioticele

- Fără zahăr

 

Terciul de hrișcă Kabrita pe bază de lapte praf Kabrita adaptat cu fructe gustoase coapte este ideal pentru alimentația echilibrată a unui bebeluș în primul an de viață și pentru a-și extinde preferințele gustului. Gustul plăcut cremos al cerealelor Kabrita se realizează exclusiv datorită zahărului natural din lapte - lactoză și fructe. Gătit fără îndulcitori.
 

Lapte praf Kabrita - din lapte natural de capră pentru o digestie confortabilă.

 

DigestX - un complex de grăsimi cu beta-palmitat, similar cu profilul de grăsime al laptelui matern, ajută la reducerea probabilității de constipație, la un metabolism mai bun al energiei și la absorbția calciului.

 

Prebioticele - ajută la îmbunătățirea digestiei și la întărirea imunității.


Ingrediente: făină de hrișcă, formulă de lapte Kabrita® adaptată pe bază de lapte natural de capră (lapte degresat, lapte de capră, uleiuri vegetale (complex DigestX® 1,3-dioleol 2-palmitiol triglicerid, rapiță, palmier, ulei de floarea soarelui), lecitină de soia, lactoză, Concentrat proteic din zer din lapte de capră, hidroxid de potasiu, clorură de magneziu, L-taurină, clorură de colină), fructe (fulgi naturali de mere și caise), amidon hidrolizat de porumb, fructooligosacharidă (FOS-inulină), minerale, vitamine. Conține lapte. Poate conține gluten. Nu conține OMG-uri.

 

Mod de preparare: Pentru un copil de 5 luni, luați 40 g (4 cu un mic deal de linguri de terci uscate) la 160 ml apă caldă. Pentru a pregăti un terci mai gros, crește cantitatea de terci uscate după gust - până la 5 linguri la 160 ml apă. Citiți cu atenție instrucțiunile pentru fabricarea terciului de pe ambalajul produsului. Începeți să introduceți un produs nou cu o linguriță, crescând treptat servirea. Nu lăsați resturile de terci pentru alimentarea ulterioară.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Катерина

02 iulie 2021

Каша нежная, воздушная и быстро готовится. Получается однородная масса, без комочков и пены. По вкусу - сладенькая, хорошо чувствуется яблоко и абрикос. Они придают каше небольшую кислинку. Сыночку каша пришлась по вкусу - аппетит отличный.