Bebi Premium Terci de orez cu lapte (4 m+) 200 gr.

Bebi Premium Terci de orez cu lapte (4 m+) 200 gr.

Articol: AA2000382

46.70 lei

  • Brand:

    Bebi

  • Codul produsului:

    8606019653149

Adaugă în wishlist

Terciul de orez cu lapte Bebi Premium va completa perfect dieta celui mai mic gurmand. Corpul în dezvoltare al copilului va absorbi cu ușurință compoziția sa hipoalergenică. Nu conține gluten, care ar putea supraîncărca organele imature. Alimentele complementare cereale-lapte nu conțin ulei de palmier, conservanți și alți aditivi nocivi. Compoziția este îmbogățită cu vitamine și minerale care sunt necesare pentru formarea oaselor și a dinților puternici, pentru dezvoltarea intelectuală și fizică, întărind funcțiile protectoare ale organismului.

 

Terciul este făcut din boabe de orez fără gluten. Acest tip de cereale este bine tolerat de organismul sugarului, astfel încât produsul să poată fi introdus în alimentație suficient de devreme. În plus, orezul este util. Este bogat în vitamine B, necesare pentru sistemul nervos, inimă, vasele de sânge și imunitate. Orezul este util și pentru organele urinare. Are multe fibre, care facilitează digestia, protejând copilul de colici și constipație. Terciul conține lapte degresat. Conține mult calciu, care este necesar pentru dinți și oase. Produsul este util pentru sistemul cardiovascular, îmbunătățește funcția creierului.

 

Ingrediente: crupe de orez 44%, lapte praf integral 33%, zahăr, vitamine (acetat de retinol, colecalciferol, acetat de tocoferol, clorhidrat de tiamină, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, acid ascorbic, pantotenat de calciu, acid folic, finicotomenanodionă) substanțe (difosfat de fier, iodură de potasiu).

 

Varsta: de la 4 luni.
Greutate produs: 200 gr.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie