Avent SCF281/02 Sterilizator pentru cuptorul microunde

Avent SCF281/02 Sterilizator pentru cuptorul microunde

Articol: MD070858

850.00 lei

Adaugă în wishlist

Sterilizator Philips AVENT cu microunde cuptor este adecvat pentru utilizarea în cele mai multe cuptoare cu microunde disponibile.

Cu designul său compact, este convenabil să ia cu tine pe excursii, și lăsând pentru una sau mai multe zile, veți ști mereu că există la îndemână o sticlă sterilă.

 În timp ce sistemul imunitar nu este cultivat în întregime copil suficient de sterilizare va ajuta să-l protejeze de bacterii lactice în special dăunătoare.

Principiul de funcționare a sterilizatorului Philips AVENT se bazează pe metoda medicală de sterilizare cu abur, care este rapid, simplu și eficient, fără chimicale adăugate. Cuprins rămâne steril timp de până la 24 ore dacă nedeschis.

Dimensiuni: 166 (B) 280 (W) 280 (H) mm.

Doar adăugați apă, încărcați și locul în cuptorul cu microunde timp de 2 minute totală. Timpul exact de sterilizare depinde de puterea cuptorului:
  • 2 min. la 1100-1850 W
  • 4 min. la 850-1000 W,
  •  6 min. la 500-850 wați.
Din motive de securitate suplimentare, sterilizatorului bara laterală include un zăvor. Ei închide capacul prevenirea în siguranță, scurgeri de apă caldă în timpul extracției de sterilizare de la cuptorul cu microunde. Mânerele laterale nu sunt încălzite la o temperatură ridicată, care permite cel mai sigur mod de a elimina sterilizator

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie