Lego Friends 42609 Constructor "Masina electrica si incarcator" (170 el.)

Lego Friends 42609 Constructor "Masina electrica si incarcator" (170 el.)

Articol: AA2016463

320.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017589305

Adaugă în wishlist

Setul de construcție LEGO va atrage pe toți cei mici și îi va ajuta să-și dezvolte imaginația și abilitățile motorii fine.

Kitul permite construirea unei mașini electrice și a unei stații de încărcare solară. Cu cele 2 personaje incluse pentru a „încărca” mașina cu energie verde conectând-o la stație cu vârful, jocul va fi super distractiv. Mașina are scaune pentru figurine, precum și un loc pentru câinele Dango, există și un capac cu deschidere cu spațiu de depozitare pentru accesorii. Stația de încărcare include o masă și 2 scaune unde Zack și Nova pot face un picnic, iar pentru Dango există boluri cu mâncare și apă. Setul include și accesorii precum telefoane, un băț, o minge, un măr și un croissant pentru o joacă distractivă și realistă.

Bucurați-vă de o aventură de construcție simplă și intuitivă cu aplicația LEGO Builder. Cu acesta puteți scala și roti modele 3D, puteți salva kituri și puteți urmări progresul.

Mașina măsoară 12 x 6 x 4 cm când este asamblată.

Setul de construcție constă din 170 de piese și este potrivit pentru copiii peste 6 ani.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie