Lego Friends 42620 Constructor "Casele familiale ale lui Olly si Paisley" (1126 el.)

Lego Friends 42620 Constructor "Casele familiale ale lui Olly si Paisley" (1126 el.)

Articol: AA2016470

2475.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017567310

Adaugă în wishlist

Joaca creativă este atât de distractivă cu setul LEGO® Friends Casele lui Olly și Paisley (42620) pentru fete, băieți și copii în vârstă de 7+ ani. Acest set de case de familie pentru păpuși permite copiilor să exploreze prieteniile dintre vecinii Olly și Paisley și include 5 mini-păpuși, 1 micro-păpușă, 2 figurine de animăluțe și accesorii.

Acest set de construit include casele lui Olly și Paisely cu două etaje plus căsuța din copac care se află între ei. În casa lui Olly este o sufragerie primitoare cu accesorii pentru servit ceaiul plus o baie la parter. În camera lui Olly este un pat și un bol de mâncare pentru pisica lui, plus o noptieră și colecția lui Olly de desene de modă.

Casa lui Paisley are o bucătărie de familie cu o masă de servit, un aragaz și un frigider cu accesorii de mâncare. La etaj este dormitorul pe care Paisley îl împarte cu sora ei mai mică. Aici este locul unde își ține chitara și fotografii cu prietenii. Acest set este un cadou creativ pentru copiii care adoră jucăriile cu tematică de familie și joaca pe roluri.

Caracteristici:
- Varsta: de la 7 ani.
- Include: 11260 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie