Lego Friends 42605 Constructor "Baza spatiala si racheta pe Marte" (891 el.)

Lego Friends 42605 Constructor "Baza spatiala si racheta pe Marte" (891 el.)

Articol: AA2016459

2230.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017589282

Adaugă în wishlist

Inspiră tinerii exploratori să învețe despre spațiul cosmic cu LEGO® Friends Bază spațială și rachetă pe Marte pentru copii, fete și băieți de 8+ ani. Acest kit de construit include 3 mini-păpuși și o figurină pisică, plus o rachetă, un rover de explorare, o bază de cercetare modulară și accesorii științifice de jucărie.

Acest kit de construit pentru copii este un cadou distractiv de zi de naștere pentru călătorii spațiali emergenți care adoră știința și tehnologia. Copiii își imaginează viața pe Marte în timp ce construiesc racheta și transportă personajele la baza de cercetare. Stilul modular permite copiilor să rearanjeze diferitele capsule pentru a personaliza construcția. Capsulele includ diferite spații pentru știință, comunicare, creșterea mâncării și relaxare. Se găsesc o mulțime de accesorii de jucării și detalii care alimentează joaca de roluri, inclusiv un rover, o dronă și unelte științifice.

Acest set conține un element special de blocare a aerului în spațiu, fiind ușor pentru copii să îl conecteze cu alte seturi LEGO compatibile cu tematică spațială pentru și mai multe aventuri cosmice (vândute separat).

Caracteristici:
- Varsta: de la 8 ani.
- Include: 891 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie