Lego Friends 42606 Constructor "Brutaria pe roti" (125 el.)

Lego Friends 42606 Constructor "Brutaria pe roti" (125 el.)

Articol: AA2016460

199.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017567303

Adaugă în wishlist

Inspiră o joacă creativă cu setul LEGO® Friends Brutăria pe roți (42606) pentru fete, băieți și copii în vârstă de 6+ ani. Copii care adoră joaca pe roluri pot interpreta povestea în timp ce Aliya vizitează brutăria pe roți alături de câinele ei Aira. Setul include 2 mini-păpuși, un câine, un cărucior de vânzare, o mascotă a brutăriei și accesorii.

Accesoriile din acest set culinar pentru copii le permite micuților să creeze propriile lor povești în timp ce o ajută pe Jules să servească clienții din micul vehicul de jucărie. Accesoriile includ un croasant, 2 prăjituri macaron, fursecuri, un recipient pentru fursecuri, o mașină de cafea, o cană de cafea, ciocolată caldă și o cană de ceai, plus o monedă și o carte pentru Aliya și un os pentru Aira.

Descoperă mai multe idei de cadou pentru copiii care adoră jucăriile de bucătărie în universul LEGO Friends, unde sunt o mulțime de oportunități de povești în timp ce copiii interpretează aventuri din viața reală. Setul vine cu aplicația LEGO Builder pentru o aventură de construit ușoară și intuitivă. Aici copiii pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-și urmărească progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 6 ani.
- Include: 125 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie