Lego Friends 42614 Constructor "Magazin de moda vintage" (409 el.)

Lego Friends 42614 Constructor "Magazin de moda vintage" (409 el.)

Articol: AA2016466

990.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017589343

Adaugă în wishlist

Inspiră tinerii constructori să se gândească la binele planetei în timp ce se distrează cu moda bucurându-se de această jucărie socio-emoțională. Jucăria cu tematică de cumpărături LEGO® Friends Magazine de modă vintage (42614) pentru copii, fete și băieți în vârstă de 6+ ani include 3 personaje LEGO Friends, o figurină pisică și accesorii.

Această jucărie pentru copii permite fetelor și băieților să spună povestea lui Olly, Liann și Jordin, care adoră să creeze ținute noi din haine vechi. Copiii pot ajuta personajele să spele și să recicleze hainele donate în atelier. Se află o cabină de probă unde prietenii pot încerca ținute, plus o mulțime de obiecte de îmbrăcăminte pe care mini-păpușile le pot purta, inclusiv pălării, pantaloni, o pereche de pantofi și borsete. Accesoriile mai includ detergent, o ruletă, vopsea spray și o casă de marcat.

Descoperă mai multe seturi de construit pentru copii din tema LEGO Friends, unde se găsesc o mulțime de oportunități de dezvoltare a abilităților sociale și emoționale prin interpretarea de roluri.

Caracteristici:
- Varsta: de la 6 ani.
- Include: 409 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie