Lapte praf Kabrita Gold 4 (18 luni+) 800 gr.

Lapte praf Kabrita Gold 4 (18 luni+) 800 gr.

Articol: AA178591

623.95 lei

734.05 lei

  • Brand:

    Kabrita

  • Codul produsului:

    8716677008561

Adaugă în wishlist

Kabrita® 4 GOLD este o băutură lactate delicată și gustoasă făcută din lapte natural de capră, îmbogățit cu ingrediente funcționale moderne. Laptele de capră și produsele pe bază de acesta sunt bine absorbite și tolerate. În perioada de creștere și dezvoltare activă, bebelușul are nevoie în special de o alimentație sănătoasă și echilibrată, care să răspundă nevoilor crescute ale unui copil de această vârstă. Două porții de Kabrita® 4 pe zi conțin (% din necesarul zilnic) 58% calciu, 68% fier și 54% vitamina D. Formulele Kabrita® sunt o nutriție echilibrată, completă și blândă pentru copiii de la 18 luni. Fabricat în Țările de Jos.

DigestX® - Beta Palmitate Fat Complex, similar cu profilul de grăsime al laptelui matern, ajută la reducerea constipației, îmbunătățirea metabolismului energetic și absorbția calciului.

Prebioticele și probioticele ajută la îmbunătățirea digestiei și la întărirea imunității.

DHA (ω-3) și ARA (ω-6) - pentru dezvoltarea corectă a creierului și a vederii.

Raportul optim de calciu și fosfor cu îmbogățirea simultană cu vitamina D ajută la dezvoltarea și întărirea sistemului osos.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Савельева Саша

21 februarie 2022

Вкусненькая такая, сытная, но главное - полезное. Я даю дочке на ночь эту смесь. После нее ребенок сыт, спокоен, и спит хорошо всю ночь. По вкусу - смесь сладко-сливочная.