Cel mai mare supermarket pentru copii Baby-Boom!

25 noiembrie 2019

În curând! Cel mai mare supermarket pentru copii Baby-Boom!
REDUCERI și surprize își așteaptă clienții!
Lumea reală a copilăriei și magia zânelor își va deschide curând ușile pentru micii vizitatorii  și părinții lor. Cel mai mare supermarket pentru copii de la Sculeanca, va satisface nevoile tuturor copiilor și ale părinților lor. Aici puteți găsi absolut orice: mâncare și accesorii pentru bebeluși, cărucioare și scaune auto, mobilier și haine pentru bebeluși, o gamă largă de jucării și jocuri, cărți și papetărie și multe altele.

În ziua deschiderii veți găsi surprize plăcute:  
• pentru părinți - reduceri de până la 30% la jucăriile pentru copii și până la 20% la cărucioare și mobilier!
• pentru mame însărcinate - cadouri și carduri de reducere pentru orice achiziție!
• pentru copii - o atmosferă distractivă: un spectacol luminos și o mulțime de baloane și cadouri!
Descoperă un loc pentru tine și copiii tăi, unde să te poți distra de minune. Într-adevăr, în timp ce copiii dvs. se distrează, cufundându-se în lumea magică a aventurii, puteți alege în siguranță tot ceea ce este atât de important pentru dezvoltarea, educația și confortul copiilor!

Seara, la ora 18:00, după o cumpărături activă și plăcută, organizatorii vor organiza o tragere la sorți printre cumpărătorii Baby-Boom. Deținătorii de cecuri vor putea câștiga certificate de cadou pentru 2000 lei, 1000 lei și multe cadouri reconfortante. Prezența la tragere la sorți nu este obligatorie, câștigătorul va fi apelat la numărul de telefon (cecul va trebui salvat). Condiții obligatorii: suma achiziții trebuie sa fie de minim 500 lei!
Supermarketul Baby-Boom își va întâlni primii oaspeți pe 1 decembrie, la ora 11:00, la adresa Chișinău, st. Calea Ieșilor 10, etajul 2 (clădirea Fourchette).