Deschiderea magazinului actualizat Baby-Boom la Rîșcani!

30 noiembrie 2016

Cunoaşteţi un loc, unde adultul este transformat într-un copil. Aşa ceva este posibil doar ntr-un magazin de jucării. Doar nimerind acolo adulţii încep să-şi amintească visele lor din copilărie. În cele din urmă el există. Numele îi este BabyBoom, unde procurarea devine o chestiune de importanță secundară, iar pe primul loc este un miracol : miracolul jocului, în care totul este posibil. Magazinul pentru copii Baby-Boom invită pe toţi la descoperirea sa. Aici veţi găsi cele mai bune mărci de produse pentru copii pentru orice vârstă, gust și buget, precum și produse pentru femeile gravide. Scopul centrului comercial specializat se axează pe nevoile generației tinere și oferindu-le mărfurile necesare pentru o viață confortabilă. Centru comercial reînnoit pentru copii vă va surprinde cu gama sa de produse. Acum fiecare etaj este îndreptat într-o anumită direcție: Primul etaj ne supune de la sine"Vei avea un copil!". Aici viitorii părinții pot găsi totul pentru copilul său. Mămicile pot să procure fără grăbă tot ce ai nevoie pentru spital. De asemenea aici pot fi găsite şi:
-mîncare pentru copii
- mobilă pentru copii
- căruciore
-Scăunele și Premergătoare
- jucării de dezvoltare 0+.
Dacă vă aflati la al doilea etaj, veți găsi într-o magică "lume a viselor copiilor" aici este totul, de la jucării educative de la 1 an la un modul complicat, de la jucării moi la jocuri de dezvoltare, de la prinţese magice la fermecătorele păpuși de la monster high, de la cărți de colorat pînă la biciclete și scutere. Jucăriile pentru prichindei sunt situate la o înălțime astfel încât copilul să poată lua singur ceea ce-i plăce. Păpuși și mașinile implicate în scenă şi vânzători ce se împărtășesc întotdeauna cu idei cum să-ţi captivezi copiii. Dar asta nu e tot. Numai atunci pot cumpăra cadouri unice şi originale pentru noul an, pentru toate vârstele și dorințele copilului.
Oh, și prețurile va surprinde placut. Foarte curând în sortimentul magazinului vom primi mult aşteptata îmbrăcăminte si încălţăminte pentru copii! Cu ocazia deschiderii magazinului, fiecare client va fi așteptat cu concursuri, cadouri neașteptate și program distractiv.
Vizitînd deschiderea magazinul actualizat BabyBoom vă veţi da seama că există există doar o regulă importantă: Dragostea pentru clienții mici. Capacitatea de a alege modul de abordare la fiecare client. Responsabilitate pentru produsele și serviciile noastre. Satisfacerea dorinţelor şi necesităţilor în întregime. sejur confortabil pentru fiecare vizitator în centrele noastre comerciale. 

Noi vă urem bun venit la deschiderea de pe Bulevardul Moscovei 3.