Lego Friends 42634 Constructor "Remorca cu cal si ponei" (105 el.)

Lego Friends 42634 Constructor "Remorca cu cal si ponei" (105 el.)

Articol: AA2016474

420.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017568782

Adaugă în wishlist

Dă startul la ore întregi de joacă creativă cu setul LEGO® Friends Remorcă cu ponei și cal (42634) pentru fete, băieți și copii în vârstă de 4 ani și mai mari. Copiii care adoră joaca pe roluri pot construi mașina și remorca înainte de a crea aventuri pentru prietenii Liann și Zoya.

Acest cadou creativ pentru copii cu tematică de animale vine cu un cal pentru Liann și un ponei pentru Zoya, plus accesorii de jucărie pentru a inspira idei de joacă pe roluri. Copiii pot ajuta personajele să perie animalele și să le pregătească pentru călărit. În pădure descoperă un copac căzut, care devine un obstacol peste care să sară calul și poneiul. După o zi distractivă de călărit, prietenii recompensează căluții cu un morcov gustos. 

Seturile de construit LEGO 4+ sunt concepute pentru a oferi copiilor o experiență de construit rapidă în timp ce manevrează cărămizile de construit. Acestea vin cu o Cărămidă pentru începători – o bază solidă care îi ajută pe copii să creeze scena. Lasă aplicația LEGO® Builder să te ghideze pe tine și pe copilul tău într-o aventură de construit intuitivă, unde poți să mărești și să rotești modelele în 3D, să salvezi seturi și să-ți urmărești progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 4 ani.
- Include: 105 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie