Lego Friends 42604 Constructor "Mallul din orasul Heartlake" (1237 el.)

Lego Friends 42604 Constructor "Mallul din orasul Heartlake" (1237 el.)

Articol: AA2016458

2999.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017589275

Adaugă în wishlist

Dă startului unui joc plin de imaginație cu setul de joacă LEGO® Friends Mallul din orașul Heartlake (42604). Această jucărie pentru copii vine cu 7 personaje care inspiră o joacă pe roluri creativă și ajută la dezvoltarea abilităților sociale ale copiilor. 

Sunt multe de descoperit pe măsură ce copiii asamblează cele 3 etaje ale mallului cu magazine dedicate produselor de frumusețe, jocurilor video, florilor și echipamentului de aer liber. Construcția este doar începutul! Acest kit de construit este plin cu funcții pentru a alimenta povești de prietenie în timp ce copiii ajută personajele să exploreze magazinele și să își aleagă lucrurile preferate.

Această jucărie prezintă detalii de mall realiste pentru a-i încânta pe micuții clienți, cum ar fi un restaurant de tăiței, un chioșc cu înghețată, un bancomat, o cascadă și un iaz. Copiii pot învârti butonul pentru a opera scările rulante și să transporte personajele între etaje. Exteriorul malului va arăta grozav în dormitorul oricărui copil. Întoarce-l pentru a releva detaliile interioare care se accesează ușor pentru a oferi copiilor ocazia de a se delecta cu creația lor.

Caracteristici:
- Varsta: de la 8 ani.
- Include: 1237 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie