Lego Friends 42633 Constructor "Toneta cu hotdogi " (100 el.)

Lego Friends 42633 Constructor "Toneta cu hotdogi " (100 el.)

Articol: AA2016473

420.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017568775

Adaugă în wishlist

Copiii în vârstă de 4+ ani care adoră mâncarea de jucărie pot crea o mulțime de povești diferite cu LEGO® Friends Tonetă cu hotdogi (42633). Acest set îi ajută pe copii să învețe să construiască și conține o tonetă construibilă și 2 mini-păpuși, plus un personaj pisică și accesorii de mâncare pentru a inspira joaca pe roluri.

Setul este o idee de cadou grozavă pentru zilele de naștere ale copiilor și alte ocazii. Bucătarii în devenire care adoră joaca pe roluri o pot ajuta pe Kaya să pregătească și să servească hot-dogii. Leo vizitează toneta cu pisica lui Churro și povestește cu Kaya despre diferitele opțiuni de mâncare și băutură, care includ un hot dog vegan, ketchup, muștar și sucuri.

Seturile de construit LEGO 4+ sunt concepute pentru a oferi copiilor o experiență de construit rapidă și distractivă. Conțin o Placă pentru începători – o bază solidă care îi ajută pe copii să creeze scena. Lasă aplicația LEGO® Builder să te ghideze pe tine și pe copilul tău într-o aventură de construit intuitivă, care îți permit să mărești și să rotești modelele în 3D, să salvezi seturi și să-ți urmărești progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 4 ani.
- Include: 100 de piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie