Lego Disney 43246 Constructor "Aventura la piata a printese" (817 el.)

Lego Disney 43246 Constructor "Aventura la piata a printese" (817 el.)

Articol: AA2016479

2525.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017584935

Adaugă în wishlist

Fascinează și distrează fanii Disney Princess și copiii în vârstă de 6+ ani cu acest set de construit detaliat LEGO® ǀ Disney Princess: Aventura prințeselor Disney la piață (43246). Cutia conține 4 clădiri de jucărie construibile, una cu un mic spațiu de stocare pe acoperiș, și un mic model cu ghiveci, bancă și fântână separat. Mai include mini-păpușile Tiana, Aurora, Cinderella și Ariel, plus 2 inele de colecție cu 4 decorațiuni ce pot fi schimbate iar și iar. Copiii pot concepe o aventură la piață apoi să interpreteze povești nesfârșite sau să imagineze noi escapade cu o mulțime de accesorii care stimulează joaca.

Acest cadou de set Disney ajută la dezvoltarea încrederii în sine a copiilor și inspiră joaca creativă. Copiii și adulți vor fi încântați să descopere detaliile din diferitele clădiri, în culori care se potrivesc cu îmbrăcămintea personajelor. Copiii au parte de asemenea de o experiență de construit ușoară și intuitivă cu aplicația LEGO Builder. Aceștia pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-și urmărească progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 6 ani.
- Include: 817 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie