R.O.C.S. Apă de gură de albire "Black Edition" (474720) 250 ml.

R.O.C.S. Apă de gură de albire "Black Edition" (474720) 250 ml.

Articol: 474720

99.00 lei

  • Brand:

    R.O.C.S.

  • Codul produsului:

    4607034474720

Adaugă în wishlist

Datorită proprietăților oxigenului activ, albeste smalțul la suprafață și în profunzime, combate eficient respirația urât mirositoare, reduce inflamația și sângerarea gingiilor.

Acțiunea clătirii vizează suprimarea microflorei anaerobe, care vă permite să eliminați fenomenul de halitoză și să îmbunătățiți în mod semnificativ sănătatea gingiilor. Testele clinice nu au confirmat niciun risc de creștere
sensibilitatea dinților.

O combinație de pastă de dinți pentru albire cu noul R.O.C.S. Whitening Black Edition vă permite să creșteți semnificativ (70-90%) eficiența albirii dinților, datorită conținutului de oxigen activ.

Ingrediente: Aqua, Glicerină, Propilen Glicol, Xilitol, Extract de Laminaria Saccharina, Ulei de ricin hidrogenat PEG-40, PVP, Aromă, Benzoat de sodiu, Acid benzoic, Glicerofosfat de calciu, Zaharină de sodiu, Clorură de magneziu, Peroxid de hidrogen, Limonină sursă, Limonină , aminoacizi și polizaharide, Xilitol.

Volum: 250 ml.
Țara de origine: Rusia.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie