R.O.C.S. Gel pentru întărirea dinților "Minerale medicale" (470609)

R.O.C.S. Gel pentru întărirea dinților "Minerale medicale" (470609)

Articol: 470609

149.00 lei

149.00 lei

  • Brand:

    R.O.C.S.

  • Codul produsului:

    4607034470609

Adaugă în wishlist

Gel R.O.C.S. Minerale Medicale este o sursă extrem de digerabilă de calciu, fosfor și magneziu. Datorită formării unei pelicule stabile atunci când este aplicată pe suprafața dinților, gelul asigură o penetrare treptată a componentelor active în țesutul dintelui. Restabilește saturația minerală a dinților, ceea ce crește rezistența dinților la carii. Îmbunătățește aspectul dinților (culoarea și luciul) fără utilizarea tehnicilor de albire.Reduce sensibilitatea dinților. Când gelul este aplicat pe dinți, pe suprafața lor se formează o peliculă transparentă, care conține minerale biodisponibile necesare pentru formarea de cristale de hidroxiapatită a smalțului dinților. În plus, xilitolul este inclus în gel, care are un efect anti-carios și ajută la normalizarea microflorei cavității bucale. Gelul nu conține fluor și este sigur de înghițit. Este potrivit pentru sugari. Gelul este un medicament anti-cari eficient indispensabil în zonele cu fluoroză endemică și pentru cei care nu doresc agenți conținând fluor.

Aplicare: este convenabil și simplu de utilizat gelul: după spălarea dinților, periați-l pe dinți și vă abțineți de la mâncare și băut timp de 30 de minute. Este posibil să folosiți gel în gărzile gurii. Este posibil să utilizați gelul în mod continuu, deoarece este inofensiv și nu are efecte secundare. Potrivit pentru sugari.

Compoziție: la aplicarea gelului pe dinți, pe suprafața dintelui se formează o peliculă transparentă, care conține minerale biodisponibile. În plus, xilitolul, care are un efect anti-carios, este inclus în gel. Gelul nu conține fluor.
Masa: 45 gr.
Producător: Rusia.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie