Pre NAN (0m+) 400 gr.

Pre NAN (0m+) 400 gr.

Articol: MD091856

256.60 lei

  • Brand:

    Nan

  • Codul produsului:

    7613033060274

Adaugă în wishlist

 Nestle Pre NAN® - formula de lapte uscat pentru nou-născuți prematuri și mici de la naștere.

Notă importantă: Alimentaţia ideală pentru sugari este laptele de mamă. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni. Nestle şi Gerber susţine această recomandare şi continuarea alăptării, în paralel cu introducerea în alimentaţia sugarului şi a altor alimente, la recomandarea medicului. Consultaţi medicul pediatru pentru a vă informa cînd să introduceţi în regimul copilului produsele complementare.

Ingrediente: proteine ​​din zer partial hidrolizat, lapte degresat, maltodextrină, mediu trigliceridele, uleiuri vegetale, citrat de calciu, glicerofosfat de calciu, citrat de potasiu, ulei de peşte, L-histidină,vitamine, clorură de magneziu, clorura de sodiu

de sodiu, citrat de sodiu, bitartrat de colina, taurina, sulfat de fier, sulfat de inozitol, de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, sulfat de mangan, selenatul de sodiu, biotina, L-carnitina.

Metoda de preparare:

Se fierbe apa timp de 5 minute, apoi se răceşte pînă la 37°C pentru a evita pierderea bifidobacteriilor. Conform tabelului indicat pe cutie, se toarnă în sticluță cantitatea necesară de apă caldă și se adaogă numărul exact de linguri de lapte praf, în conformitate cu vîrsta copilului. Se agită conținutul din sticlă pînă la dizolvarea completă a amestecului. Se va utiliza numai lingura de măsurare care se află în cutie.

 

Vîrsta: de la 0 luni

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie