image Programul de lucru: 9:00-18:00 Sâmbătă: 9:00-14:00 (livrare) Duminica: zi liberă

Regimul de lucru a magazinului online

imagebaby-boom.md

(+373) 60 127 700

img
img
Catalog

Pre NAN (0m+) 400 gr.

0 recenzii

Articol: MD091856 Codul produsului: 7613033060274 Brand: Nan
pre nan (0m+) 400 gr.
Adaugă la lista de dorințe

Disponibil

266.90 lei

Cantitate:

- +

Total:

266.90 lei
Adauga in cos
Descriere

 Nestle Pre NAN® - formula de lapte uscat pentru nou-născuți prematuri și mici de la naștere.

Notă importantă: Alimentaţia ideală pentru sugari este laptele de mamă. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni. Nestle şi Gerber susţine această recomandare şi continuarea alăptării, în paralel cu introducerea în alimentaţia sugarului şi a altor alimente, la recomandarea medicului. Consultaţi medicul pediatru pentru a vă informa cînd să introduceţi în regimul copilului produsele complementare.

Ingrediente: proteine ​​din zer partial hidrolizat, lapte degresat, maltodextrină, mediu trigliceridele, uleiuri vegetale, citrat de calciu, glicerofosfat de calciu, citrat de potasiu, ulei de peşte, L-histidină,vitamine, clorură de magneziu, clorura de sodiu

de sodiu, citrat de sodiu, bitartrat de colina, taurina, sulfat de fier, sulfat de inozitol, de zinc, sulfat de cupru, iodură de potasiu, sulfat de mangan, selenatul de sodiu, biotina, L-carnitina.

Metoda de preparare:

Se fierbe apa timp de 5 minute, apoi se răceşte pînă la 37°C pentru a evita pierderea bifidobacteriilor. Conform tabelului indicat pe cutie, se toarnă în sticluță cantitatea necesară de apă caldă și se adaogă numărul exact de linguri de lapte praf, în conformitate cu vîrsta copilului. Se agită conținutul din sticlă pînă la dizolvarea completă a amestecului. Se va utiliza numai lingura de măsurare care se află în cutie.

 

Vîrsta: de la 0 luni

Evaluarea dvs.