image Programul de lucru: 9:00-18:00 Sâmbătă: 9:00-14:00 (livrare) Duminica: zi liberă

Regimul de lucru a magazinului online

imagebaby-boom.md

(+373) 60 127 700

img
img
Catalog

Nan 2 Acidolactic (6-12m) 400 gr.

0 recenzii

Articol: MD090822 Codul produsului: 7613031583348 Brand: Nan
Adaugă la lista de dorințe

Disponibil

213.60 lei

Cantitate:

- +

Total:

213.60 lei
Adauga in cos
Descriere

Notă importantă: Alimentaţia ideală pentru sugari este laptele de mamă. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni. Nestle şi Gerber susţine această recomandare şi continuarea alăptării, în paralel cu introducerea în alimentaţia sugarului şi a altor alimente, la recomandarea medicului. Consultaţi medicul pediatru pentru a vă informa cînd să introduceţi în regimul copilului produsele complementare.

NAN Acidolactateste obţinut prin fermentarea cu ajutorii bacteriilor acidolactici. NAN Acidolactateste amestec absolut adaptat,care va asigura copilul cu toate nutriente alimentare necesare pentru dozvoltarea lui fizică şi mentală optimală şi reglează digestie. NAN Acidolactateste indicat pentru alimentaţie copiilor sănătoşi de la naştere în caz cînd alăptarea la sîn este imposibilă.

Compoziţie: lapte degresat, maltodextrină,zer demineralizat,lactoza,ulei vegetal,amidon, fosfat de calciu, lecetina de soia, citrate de calciu, clorură de potasiu, citrate de sodium, vitamine, carbonat de magneziu,taurină,sulfat de zink, sulfat de fier, inozitol,cultura de bifidobacterii (nu mai puţin de 106KOE/g),cultura de bacterii termofile (nu mai puţin de 107 KOE/g), L-carnitină, sulfat de cupru, iodură de potasiu, biotină, selenat de sodium. Fabricat cu utilizarea laptelui degresat şi zerului de lapte.

Datorităcombinaţiei componentelor protectoare “prima protecție”, NAN Acidolactatcontribuie la dezvoltarea şi intărirea imunităţii copilului în primele luni importante ale vieţii.

BL Complexul probiotic în NAN ®-  ajută la menţinerea microflorei sănătoase și la întărirea imunităţii.

BIO -fermentarea amestecului şi bifidobacterii vii- îmbunătăţeşte microflora intestinului,contribute la protecţie impotrivă infecţiilor intestinale.

Proteină OPTIPRO ®  - se absorbă ușor, oferind creşterea optimală şi dezvoltarea copilului.

 Tabela de alimentare

 

 Avertizare: amestecul trebuie pregătit imediat direct înainte de fiecare hrănire. Urmariti exact instructiunile.Amestecul ramas nu se utilizeaza ulterior. Întotdeauna ţineţi capul copilului.

         

Vîrsta copilului

         

Apa fiarta,ml*

         

Cantitatea pt o hrănire

         

Numărul de alimentări pe zi

         

Cantitatea ling.de masura**

         

Formula de lapte

         

Alte tipuri de mîncare

         

1-2 saptamini 

         

90

         

3

         

6

         

-

         

1-2 saptamini 

         

120

         

4

         

5

         

-

         

2 luni               

         

150

         

5

         

5

         

-

         

3-4 luni          

         

180

         

6

         

5

         

-

         

5-6 luni          

         

210

         

7

         

5

         

-

         

De la 7 luni  

         

210

         

7

         

4-3

         

1-2***

 *Pentru a pastra cantitatea bacterilor vii, lasaţi apa fiarta să se răcească aproximativ pîna la temperatura corpului (370C), apoi adaugaţi amestecul  uscat.
 ** Notă: Pentru a prepara amestecul  trebuie să fie utilizata lingura de măsurare, care este în bancă, fără vîrf. Dizolvarea cantităţii incorecte de praf-mai mult sau mai puţin comparativ cu cantitatea specificată în tabel-poate duce la deshidratarea organismulul copilului sau la tulburări de alimentaţie.Cantitatea specificată în tabel nu poate fi schimbată fără recomandarea lucrătorului medical.  
 ***La această virsta este des recomandat să introduceţi treptat în regimul copilului terci,legume, fructe,carne, peste.Ţinînd cond de  necesităţile individuale ale copiilor,adresaţi-vă pentru consultaşie la un lucrător medical.
 Formulă de lapte elaborată în Centrul de Cercetari Ştiinţifice Nestle în Elvetia.

 

 

 

 

Evaluarea dvs.