Kabrita Gold 3 (12m+) 400 gr.

Kabrita Gold 3 (12m+) 400 gr.

Articol: MD091857

331.20 lei

  • Brand:

    Kabrita

  • Codul produsului:

    8716677005331

Adaugă în wishlist

Formula de lapte uscat adaptat pe bază de lapte de capră pentru o digestie confortabilă Kabrita 3 Gold (12 luni+), 400 gr.

 

Beneficii:
- Laptele natural de capră din Olanda;
- DigestX®;
- Prebioticele și probioticele;
- DHA (ω-3) și ARA (ω-6);
- Nucleotide;
- Gust moale cremos;

 

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru copilul tău! Vorbeste cu medicul pediatru despre alegerea alimentelor pentru copilul tau.


Kabrita 3 GOLD -  lapte blândă și delicioasă, obținută din lapte natural de capră olandez, cu adăugarea celui mai valoros ser de capră. Laptele de capră și produsele bazate pe acesta sunt bine absorbite și tolerate. Două porții de Kabrita 3 pe zi compensează (% din necesarul zilnic) până la 50% calciu, 30% fier și 70% iod. Kabrita amestecă alimentația echilibrată, hrănitoare și atentă a copiilor de la un an.


DigestX - un complex de grăsimi cu beta-palmitat, similar cu profilul de grăsime al laptelui matern, ajută la reducerea probabilității de constipație, la un metabolism mai bun al energiei și la absorbția calciului.

 

Prebioticele și probioticele ajută la îmbunătățirea digestiei și la întărirea imunității.

 

DHA (ω-3) și ARA (ω-6) - pentru dezvoltarea corectă a creierului și a vederii.

 

Nucleotide - pentru întărirea sistemului imunitar.

 

Ingrediente: Lapte degresat de capră, lactoză, uleiuri vegetale (ulei de nucă de cocos, ulei de rapiță eruca scăzut, ulei de floarea soarelui), lapte de capră complet uscat, DigestX (1,3-dioleol 2-palmitoyl triglicerid), concentrat proteic din zer din lapte de capră, galactooligozaharide, vitamina fructol premix mineral, ulei de pește (sursa de DHA), bitartrat de colină, acid arahidonic, taurină, inozitol, nucleotide, L-carnitină, bifidobacterii. Nu conține zahăr cristalin.

 

BB-12 * - este o marcă înregistrată a Chr.Hansen.


 

Metoda de gătit: Spălați-vă bine pe mâini înainte de a pregăti amestecul.
1. Fierbeți o sticlă și sfarcul timp de 10 minute pentru a le steriliza.
2. Turnați cantitatea necesară de apă fiartă în sticlă și lăsați-o să se răcească la 40 ° C.
3. Adăugați cantitatea necesară de Kabrita® GOLD pulbere în apa indicată în tabelul de alimentare de pe ambalajul produsului. Folosiți o buză umplută fără blat, cuibărită într-un borcan.
4. Închideți sticla și agitați bine conținutul într-o mișcare circulară până când amestecul este complet dizolvat.


Citiți cu atenție toate informațiile de pe ambalajul produsului.

Depozitare: înainte și după deschidere, păstrați produsul la o temperatură de cel mult + 25 °. După fiecare utilizare, închideți borcanul bine cu un capac de plastic și depozitați într-un loc răcoros și uscat (nu la frigider). După deschiderea utilizării nu mai mult de 4 săptămâni. Perioada de valabilitate a produsului este de 24 de luni de la data producerii.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Катрина

24 august 2021

Сын молочку не жалует, а вот Кабриту - просто за милую душу. Я когда начинаю ее готовить - сын даже трясется от нетерпения. По вкусу она сливочная, очень вкусная. При разведении растворяется полностью, не образует комочков и пены.