Trade In în Baby-Boom

28 iunie 2021

TradeIn la Baby-Boom!

Condițiile de participare la programul TradeIn:

1. Participă numai produsele / dispozitivele achiziționate anterior în rețeaua de magazine Baby-Boom, compania Totul pentru copii S.R.L. Bunurile cumpărate de la alți agenți economici nu pot participa la program.
2. Pentru a participa la program, cumpărătorul trebuie să dețină dreptul de proprietate asupra bunurilor/ dispozitivului care urmează să fie predat, lucru confirmat de prezența unei chitanțe/ bon fiscal pentru achiziționarea bunurilor (participă numai bunurile achiziționate nu mai devreme de 1 martie 2021 în program).
3. La înregistrarea pentru participarea la program, cumpărătorul trebuie să prezintă un act de identitate.
4. Pentru participare la program, solicitantul trebuie sa prezinte produsul achiziționat anterior în magazinul de unde a fost achiziționat acest produs / dispozitiv.
5. Atunci când se înregistrează pentru participarea la program, Organizatorul efectuează propria sa evaluare a costului și stării bunurilor prezentate. Evaluarea se efectuează pe baza unei examinări externe a mărfurilor, conformitatea acestora cu cerințele, inclusiv sanitare, starea tehnică și disponibilitatea tuturor componentelor.
6. În cazul în care Cumpărătorul este de acord cu valoarea evaluării la care bunurile sale vor fi răscumpărate și acceptă termenii și condițiile programului, el poate alege bunurile noi pentru procurare, al căror cost (ținând cont de reduceri) ar trebui să fie mai mare decât valoarea stabilită a bunului / dispozitiv returnat. După aceea, se încheie un Contract de vânzare- cumpărare pentru un produs / dispozitiv folosit, iar valoarea sa estimată va fi luată în considerare sub forma a unei reduceri la dispozitivul achiziționat.
7. Programul este valabil și pentru achiziționarea bunurilor în credit. Detaliile creditării pot fi solicitate de la consultanții magazinelor Baby-Boom.

Schimb și returnare

Bunurile uzate predate de cumpărător în baza unui contract de vânzare în cadrul programului TradeIn nu pot fi returnate în cazul returnării sau schimbului unui produs nou.

Termeni și restricții suplimentare

O condiție obligatorie pentru programul TradeIn este predarea simultană a unui produs / dispozitiv folosit contra unui părți stabilit de părți și achiziționarea unui dispozitiv nou, ținând cont de costul dispozitivului returnat sub forma unei reduceri la dispozitivul achiziționat, baniI pentru bunurile uzate nu se emit.

Organizatorul are dreptul să refuză participarea la program dacă:

  • Bunurile uzate nu sunt incluse în lista bunurilor care participă la programul TradeIn;

  • Produsul / dispozitivul nu îndeplinește criteriile și cerințe de selecție a calității pe baza rezultatelor evaluării stării sale;

  • Refuzul cumpărătorului de a da consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu legea RM nr. 133 din 07/08/2011 „Cu privire la protecția datelor cu caracter personal”.

Sunt posibile promoții suplimentare pentru bunurile achiziționate în cadrul programului TradeIn.

Regulile programului pot fi modificate fără notificarea prealabilă a cumpărătorilor.

Lista mărfurilor care participă la „TradeIn”:

Mobilier pentru copii, parcuri și parcuri de joc, pătuțuri, leagăne și șezlonguri, proiectoare și lumini de noapte, scaune înalte, cărucioare, scaune auto, carusele de pat, tricicluri, biciclete.

CRITERII PENTRU ALOCAREA UNEI MARFURI UTILIZATE NIVELUI DE CALITATE:

Starea nesatisfăcătoare a bunurilor uzate
1. Există numeroase fisuri și cioburi pe corpul produsului folosit;
2. Părți lipsite sau rupte ale bunurilor uzate care nu sunt disponibile de la producător pentru înlocuire (de exemplu, roata este tăiată sau lipsește, orice butoane etc.);
3. Există modificări care nu aparțin fabricii (de exemplu, părți ale unui produs folosit de altă culoare etc.);
4. La un produs folosit, piesele se pierd, integritatea produsului este încălcată;
5. Există piese străine, nedemontabile.

Starea satisfăcătoare a produsului folosit
1. Cu condiția să nu existe abateri indicate la nivelul de calitate slabă, prezența următoarelor defecte în produsul folosit;
2. Există cel puțin 1 ciob / dantură / crestătură sau abraziune pe corp sau pe alte suprafețe ale produsului folosit.

Bunuri uzate în stare bună
Cu condiția să nu existe abateri specificate în nivelurile de calitate slabă și satisfăcătoare, produsul folosit are următoarele defecte:

1. Dispozitivul folosit este zgâriat, dar nu există mai mult de 9 zgârieturi în total;
2. Dispozitivul folosit are urme de murdărie, adeziv, etichete etc. 2. Există cel puțin: 1 ciob / dantură / dantură / ciobire sau abraziune pe corp sau pe alte suprafețe ale produsului folosit.

 Stare excelentă folosită

Stare excelentă a unui produs folosit care nu are abaterile specificate în nivelurile de calitate bune, rele și satisfăcătoare, și anume:
1. Produsul folosit nu conține absolut niciun defect vizibil din orice unghi pe toate părțile produsului folosit;
2. Starea unui articol folosit care poate fi descris ca „nou”.