NOU – pompă de sân LOVI Expert 3D Pro

18 ianuarie 2023

Pompa de sân LOVI Expert 3D Pro cu tehnologia unică cu pâlnie 3D este expertă în rezolvarea problemelor de lactație. Grație acesteia, mamele își pot alăpta bebelușii în ciuda dificultăților cu care se confruntă. Și le oferă tot ce e mai bun.

Dureri de mameloane, sâni plini, staza laptelui, probleme de alăptare după cezariană... Acestea sunt dificultățile de lactație care te îngrijorează? Datorită LOVI Expert 3D Pro inovatoare cu tehnologia unică cu pâlnie 3D, unică pe piață, te poți bucura de farmecul maternității și îți poți lăsa problemele în seama unui expert!

Pâlnie 3D revoluționară - mai aproape de natură

Pâlnia 3D este o soluție revoluționară! Spre deosebire de pâlniile convenționale, nu doar suge, ci și presează mamelonul. Pâlnia înconjoară și chiar presează mamelonul, lucrând din mai multe direcții simultan, exact ca limba și gura bebelușului. Presiunea ușoară și egală stimulează secreția de prolactină, hormonul responsabil de producerea laptelui, făcând laptele să curgă natural, fără disconfort.

Pompă de sân proiectată pentru mame după cezariană.

Expert 3D Pro stimulează rapid producerea laptelui după cezariană. Datorită sistemului cu pâlnie 3D, presează mameloanele aproape la fel ca un copil și stimulează eliberarea de prolactină, hormon responsabil de producerea laptelui. De asemenea, asigură pomparea în poziție semi-culcată, confortabilă după cezariană, datorită modelului special al pâlniei, care împiedică refluxul laptelui muls

Expertă în rezolvarea problemelor de lactație.

Pompa de sân Expert 3D Pro este dispozitivul perfect care se adaptează la nevoile mamelor moderne. Este extrem de eficietă datorită suportului special perforat pentru pâlnie, care permite controlul presiunii asupra mamelonului. Mulge eficient laptele mamei, minimizând totodată riscul de stază a laptelui, prin presarea mamelonului astfel încât să împiedice blocarea.

Împiedicând umplerea sânului sau staza laptelui, reduce riscul de mastită.

Pompa de sân Expert 3D Pro - adaptată la nevoile mamei.

  • Extrem de silențioasă - permite pomparea discretă în orice condiții, inclusiv când copilul doarme sau noaptea. Cea mai silențioasă dintre pompele de sân LOVI
  • Sistem cu două faze, posibilitate e mulgere a laptelui în două faze

I faza de stimulare imită mișcările rapide ale copilului, pentru a stimula curgerea laptelui

II faza de pompare - pomparea în profunzime este similară cu alimentarea eficientă cu lapte

 

  • Nivelul de putere se poate adapta la nevoile mamei - are nouă niveluri de putere în faza de simulare și nouă în faza de pompare. În total, 18 niveluri!
  • Are acumulator reîncărcabil inclus

Se poate încărca și prin USB