Lego Disney 43234 Constructor "Bunatatile Elsei din Regatul de gheata" (82 el.)

Lego Disney 43234 Constructor "Bunatatile Elsei din Regatul de gheata" (82 el.)

Articol: AA2016477

385.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017583464

Adaugă în wishlist

Fascinează fani Disney și copii în vârstă de 5 ani și mai mari cu acest set de joacă de construit LEGO® ǀ Disney Bunătățile Elsei din Regatul de Gheață (43234). Cutia conține o tonetă cu înghețată construibilă și un aparat de făcut înghețată, 2 cornete pentru înghețată, 2 buline de înghețată și alte elemente care dau drumul la joacă. Include mini-păpușa LEGO ǀ Disney Elsa și o figurină LEGO ǀ Disney Snowgie pentru a stimula joaca pe roluri, plus 2 inele de colecție cu decorațiuni care pot fi schimbate.

Această jucărie de construit captivantă  ajută la dezvoltarea încrederii în sine a copiilor prin povestiri creative și reflectă pasiunea unui copil pentru fantezie în timp ce pun în scenă visul lor de basm. Este ideal pentru sesiuni de joacă scurte și distractive și poate fi adăugat altor seturi de construit LEGO (vândute separat) din serie pentru a extinde joaca. Pentru un plus de distracție digitală, copiii au parte de o aventură de construit ușoară și intuitivă cu aplicația LEGO Builder. Aceștia pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-și urmărească progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 5 ani.
- Include: 82 de piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie