Lego Friends 42632 Constructor "Clinica veterinara" (161el.)

Lego Friends 42632 Constructor "Clinica veterinara" (161el.)

Articol: AA2016472

670.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017588834

Adaugă în wishlist

Inspiră copiii în vârstă de 4 ani și mai mari să aibă grijă de animale cu setul LEGO® Friends Clinica veterinară pentru animale de fermă (42632). Acest kit îi ajută pe copii să învețe cum să construiască și include o clinică veterinară construibilă, 2 mini-păpuși, 3 figurine de animale și accesorii veterinare pentru a inspira o joacă plină de imaginație.

Acest kit de construit este o idee grozavă de cadou pentru copiii care adoră joaca pe roluri cu medicină. Copiii pot crea propriile povești de prietenie în timp ce Autumn ajută veterinarul Gabriela să aibă grijă de noul ieduț. Aceștia pot transporta animalele în remorcă, apoi să le consulte folosind biroul, cântarul, calculatorul și lumină. Apoi, o pot ajuta pe Autumn să îmbăieze animalele și să le ofere o gustare delicioasă de ronțăit.

Seturile de construit LEGO 4+ vin cu elemente ajutătoare pentru începători – piese mai mari care îi ajută pe copii să pornească în aventura lor de construit. Oferă copilului tău o aventură de construit ușoară și intuitivă cu aplicația LEGO Builder. Aici pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-și urmărească progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 4 ani.
- Include: 161 de piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie