Lego Friends 42607 Constructor "Staul pentru vitelul lui Autumn" (79 el.)

Lego Friends 42607 Constructor "Staul pentru vitelul lui Autumn" (79 el.)

Articol: AA2016461

199.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017589299

Adaugă în wishlist

Joaca creativă este atât de distractivă cu această jucărie LEGO® Friends Vițelul lui Autumn (42607) pentru fete, băieți și copii în vârstă de 5+ ani. Copiii care adoră animale de la fermă se pot bucura de aventuri de joacă pe roluri, în timp ce spală și perie vițelul și culeg un morcov pentru iepuraș. Setul vine cu mini-păpușile Autumn și Leo pentru o joacă distractivă în jurul prieteniei. Staulul are uși care se deschid și construcția secundară include o perie care se învârte.

Accesoriile de îngrijire a animalelor includ o perie, găleată, un săpun, o stropitoare, fân și o albie pentru hrană. Acest set mai conține flori pentru a decora personajele. Se află și insecte micuțe pe care să le observe copiii, inclusiv o albină, un fluture și buburuze. Setul este o idee grozavă de cadou pentru fete, băieți și copiii în vârstă de 5+ ani. 

Acest set cu animale de la fermă vine cu aplicația LEGO Builder pentru o aventură de construit ușoară și intuitivă. Aici copiii pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-și urmărească progresul.

Caracteristici:
- Varsta: de la 5 ani.
- Include: 79 de piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie