Lego Architecture 21058 Constructor "Piramida lui Giza" (1476 el.)

Lego Architecture 21058 Constructor "Piramida lui Giza" (1476 el.)

Articol: AA2016451

3985.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017152349

Adaugă în wishlist

Călătorește înapoi în timp, departe de tot, acum peste 4500 de ani, și imaginează-ți cum ar fi fost să construiești una dintre cele 7 Minuni ale Lumii Antice cu setul LEGO Architecture Marea Piramidă din Giza (21058). Construiește o versiune superbă a Marii Piramide în secțiune, care îți dezvăluie tunelurile și încăperile principale, precum și sistemul prin care e posibil ca giganticele pietre să fi fost mutate pentru construcția sa. Vei vedea și cum se presupune că ar fi arătat această zonă lângă Nil în vremurile antice, cu 2 piramide mai mici, 2 temple mortuare, statui cu Sfincși, un obelisc și multe alte detalii fine.

Instrucțiuni clare sunt incluse pentru a te ghida prin această aventură DIY de construcție. Poți chiar conecta două astfel de seturi spate în spate pentru a forma o piramidă întreagă!

Acest set colecționabil de construit face parte dintr-o gamă de seturi LEGO Architecture pentru adulții care se bucură de hobby-uri creative. Este un cadou minunat fie pentru tine însuți sau pentru cineva pasionat de arhitectură, istorie sau călătorii.

Caracteristici:
- Varsta: de la 18 ani.
- Include: 1476 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie