Lego Architecture 21057 Constructor "Singapore" (827 el.)

Lego Architecture 21057 Constructor "Singapore" (827 el.)

Articol: AA2016450

1595.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017152332

Adaugă în wishlist

Lasă-te transportat într-unul dintre cele mai incitante orașe construind modelul Singapore (21057) din colecția LEGO® Architecture Skyline – nu este nevoie de pașaport. Recrează Marina Bay Sands, Centrul OCBC, One Raffles Place, piața Lau Pa Sat, Hotelul Fullerton și Supertree Grove. Adaugă apoi elemente LEGO reprezentând râul Singapore și copaci cu care să completezi cel mai mare și complex peisaj urban LEGO de până acum.

Cutia include instrucțiuni pas cu pas, așadar chiar dacă LEGO este un hobby nou pentru tine, te poți relaxa lasând procesul creativ să te absoarbă. Descoperă noi tehnici care îți permit să atașezi clădirile pe bază la diferite unghiuri pentru a completa un model atrăgător.

Acest set colecționabil face parte dintr-o gamă LEGO Architecture pentru adulți care te lasă să construiești fără frontiere. Un răsfăț fantastic pentru tine și un cadou superb pentru iubitorii de călătorii, istorie și arhitectură din viața ta.

Caracteristici:
- Varsta: de la 18 ani.
- Include: 827 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie