Lego Icons 10328 Constructor "Buchet de trandafiri" (822 el.)

Lego Icons 10328 Constructor "Buchet de trandafiri" (822 el.)

Articol: AA2016446

1276.00 lei

1595.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702017583488

Adaugă în wishlist

Oferă-ți un moment de respiro cu setul de construit pentru adulți cu decorațiuni interioare, LEGO® Icons Buchet de trandafiri (10328). Destinde-te cu un proiect de construit meditativ sau fă o bucurie unei persoane iubite cu acest buchet construibil clasic – o idee de cadou perfect pentru Sfântul Valentin sau orice altă ocazie specială.

O bucurie de construit, acest buchet LEGO reproduce 12 trandafiri roșii, precum 4 în plină floare, 4 boboci și 4 muguri, cu tulpini lungi și verzi pentru a fi etalate în vază, plus 4 fire de floarea-miresei cu flori mici albe. Ușor de asamblat, acest buchet reprezintă un obiect elegant de expus în orice spațiu și se combină cu alte seturi din Colecția Botanică LEGO.

Acest set conține 6 pungi de cărămizi și instrucțiuni separate pentru cele 3 etape de înflorire, fiind perfect pentru o construcție individuală sau de grup. O versiune digitală a instrucțiunilor de construit sunt disponibile în aplicația LEGO Builder. Descoperă un spațiu al relaxării cu varietatea plină de inspirație a proiectelor creative de construcție LEGO concepute special pentru adulți.

Caracteristici:
- Varsta: de la 18 ani.
- Include: 822 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

 

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie