Lego Icons 10274 Constructor "Ghostbusters ECTO-1" (2352 el.)

Lego Icons 10274 Constructor "Ghostbusters ECTO-1" (2352 el.)

Articol: AA2016444

5320.00 lei

6650.00 lei

  • Brand:

    Lego

  • Codul produsului:

    5702016668018

Adaugă în wishlist

Dacă ești fan Ghostbusters avem ceva foarte special pentru tine – LEGO Ghostbusters ECTO-1! Scapă de stresul rutinei zilnice și răsfață-te construind versiunea LEGO a celebrei ambulanțe Cadillac Miller-Meteor din filmele Ghostbusters.

Bazat pe versiunea din filmul Ghostbusters: Afterlife, acest model ECTO-1 include sistem funcțional de direcție, o trapă în spate, o capcană de fantome, un scaun extensibil echipat cu aruncător de particule, proton pack și alte detalii superbe inspirate din vehiculul original cum ar fi inconfundabilul logo Ghostbusters.

Nu ai nevoie de o colecție întreagă de seturi LEGO pentru a te bucura de acest kit de construcție. Tot ce îți trebuie este spațiu pe masă și poate niște muzică Ghostbusters în fundal. Această mașină LEGO face parte dintr-o colecție de seturi LEGO colecționabile pentru adulții care apreciază designurile excelente. De asemenea poate fi un cadou binemeritat pentru tine sau cineva care este pasionat de construit modele de mașini și care caută o provocare nouă și inedită.

Caracteristici:
- Varsta: de la 18 ani.
- Include: 2352 piese.
- Material: plastic.
- Producator: Lego.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie