Health & Beauty Șampon pentru vârfuri despicate uscate cu ulei de măsline și miere (780 ml) 326264

Health & Beauty Șampon pentru vârfuri despicate uscate cu ulei de măsline și miere (780 ml) 326264

Articol: 326264

189.00 lei

Adaugă în wishlist

Șampon de întărire conceput special pentru îngrijirea părului subțire, uscat, fragil și despicat, spumează abundent, curăță eficient părul fără a irita scalpul. Conține creme de protecție solară, proteine, vitamina E, provitamina B5, uleiuri vegetale și extracte și minerale din Marea Moartă. Compoziția saturează părul cu umiditate, îl protejează de efectele nocive ale razelor solare și ale mediului, are grijă cu grijă de sănătatea părului și a scalpului, oferindu-le o nutriție cuprinzătoare.

Șamponul are un parfum plăcut care durează mult timp. Conține ulei de argan rar și valoros. Recomandat pentru utilizare zilnică pentru toate tipurile de păr, precum și pentru păr predispus la cădere.

Recomandat pentru utilizare zilnică pentru toate tipurile de păr, precum și pentru păr predispus la cădere.

Aplicare: aplicați cantitatea necesară de șampon pe părul umed, spumați, masați scalpul, clătiți cu apă caldă. Repetați procedura, lăsând șamponul pe păr timp de 2 minute. Pentru un efect maxim, este recomandat să folosiți în mod constant un balsam și o mască de păr potrivită din seria H&B.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie