Health & Beauty Mască pentru păr (250 ml.) 44310

Health & Beauty Mască pentru păr (250 ml.) 44310

Articol: 44310

180.00 lei

Adaugă în wishlist

Indicatii: Masca reface parul uscat si deteriorat, datorită compoziției bogate de uleiuri naturale, plante si minerale de la Marea Moartă, îmbunătățește circulația sângelui și nutriție a rădăcinilor, promovează regenerarea scalpului, imbunatateste cresterea parului si previne deteriorarea parului si produse chimice ale pielii, lumina ultravioletă și protejează împotriva afectarea mecanică, menține starea de sănătate a părului, conferă strălucire, moale și oferă o pieptănare ușoară.

Acțiune: Uleiuri vegetale penetrează părul, umplerea în zonele afectate, ceea ce face parul mai puternic și mai rezistente, învăluie părul, prevenind evaporarea apei și pierderea cheratină. Ulei și pantenol atunci când spălarea se înmoaie pielea și de a reduce caderea parului, previne senzația de mâncărime și matreata.

apă Marea Moartă, bogată în compuși minerali, tonuri și hrănește substanțele nutritive ale scalpului, imbunatateste circulatia sangelui, intareste radacinile, accelerează cresterea parului, ajuta la curatarea pielii de excesul de sebum.

Cum să utilizați: După utilizarea sampon pentru a masca de par, frecati în scalp, a pus pe un capac, spălați masca cu apă caldă după cinci minute.

Ingrediente active: Minerale din Marea Moarta, pantenol, uleiuri vegetale naturale.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie