R.O.C.S. Gel pentru întărirea dinților "Medical sensetiv" (473006)

R.O.C.S. Gel pentru întărirea dinților "Medical sensetiv" (473006)

Articol: 473006

149.00 lei

  • Brand:

    R.O.C.S.

  • Codul produsului:

    4607034473006

Adaugă în wishlist

Gel R.O.C.S. Medical Sensitive vă permite să eliminați rapid simptomele durerii / să preveniți apariția acestora și, în același timp, să remineralizeze țesuturile dure ale dinților (smalț și dentină).

Ideal pentru îndepărtarea hipersensibilității după albirea biroului sau spălarea dinților profesionale. Are un potențial ridicat de utilizare într-un complex de măsuri pentru refacerea estetică (restaurări directe și indirecte), în tratamentul ortodontic și este indispensabil pentru eliminarea rapidă a hiperesteziei oricărei alte geneze.

Este o sursă de compuși biodisponibili de calciu, fosfor și magneziu, întărind smalțul.

Proiectat pentru a fi utilizat în practica profesională a unui stomatolog și așa cum este prescris de un medic acasă. Este necesar să urmați cu strictețe recomandările medicului pentru utilizare!

Gelul are efect remineralizant.

Reduce rapid sensibilitatea după manipulări (curățare profesională, albire, pregătire pentru restaurări directe și indirecte, fără depunere), pentru leziuni necarice ale dinților (eroziune, defecte în formă de pană, abraziune patologică etc.), boli parodontale, în timpul tratamentului ortodontic și la finalizare.

Gelul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani
Masa: 45 gr.
Producător: Rusia.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie