Health & Beauty Cremă pe bază de rodie pentru îmbunătățirea fermității pielii SPF-15 50 ml 326554

Health & Beauty Cremă pe bază de rodie pentru îmbunătățirea fermității pielii SPF-15 50 ml 326554

Articol: 326554

168.30 lei

198.00 lei

Adaugă în wishlist

Crema este îmbogățită cu ulei de semințe de rodie, cunoscut pentru proprietățile sale nutriționale și hidratante. Acizii grași conținute în granatul ulei accelerează sinteza de colagen, de a promova regenerarea celulelor deteriorate, asigura anti-imbatranire, hidratare si activitate de regenerare. Uleiul de rodie este recomandat pentru utilizarea în tipurile de piele uscată.

Ulei de argan conține tocoferoli, alcooli triterpenici, steroli, carotenoide, xantofile, trigliceride. Acești compuși ajuta la protejarea pielii de inflamație, ciuperci și viruși, radiații UV, a restabili mantaua de lipide au este anti, anti-alergice, efect nutritiv. Uleiul de argan combate efectiv diferite boli de piele, inclusiv ciuperci și eczeme, elimină cicatrici și infiltrate care rezultă din acnee.

extract concentrat de Aloe Vera, bogate în polizaharide si aminoacizi, regenerează și vindecă tăieturi, fisuri, deteriorarea, și uniformizează textura pielii, calmeaza iritatia si elimina inflamatia. Minerale de la Marea Moartă reglează nivelul de umiditate din celulele pielii, normalizeaza toate functiile vitale si procesele metabolice la nivelul pielii, asigura transportul de oxigen, tonifiere, normalizarea circulației sanguine, hidratează și pentru a preveni pierderea umidității prin porii pielii, efect anti-inflamator.

Ingrediente active: ulei de semințe de rodie, vitaminele C + E + K, Omega 3, 6 și 9, trandafir sălbatic ulei, argan, cătină, un extract concentrat de Aloe Vera, minerale din Marea Moartă.
 

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie