Health & Beauty CREMA ANTI IMBATRANIRE, ANTI-RID CU CATINA ALBA 50ml

Health & Beauty CREMA ANTI IMBATRANIRE, ANTI-RID CU CATINA ALBA 50ml

Articol: 843519

198.00 lei

Adaugă în wishlist

Crema anti-imbatranire este o crema foarte bogată, hidratantă si hranitoare pe baza de ulei de Cătină, care este cunoscut a fi unul dintre cele mai eficiente uleiuri naturale în întârzierea imbatranirea pielii. Crema facială cu catină si factor SPF-20 conţine o concentraţie foarte mare de Beta-caroten si anti-oxidante, vitaminele C şi E. Aceasta conţine, de asemenea, uleiuri esenţiale Omega 3 si 6, unt de Shea, esenta de ceai verde, ulei de Galbenele şi minerale active din Marea Moartă. Crema anti-imbatranire ajuta in tratamentul ridurilor si a petelor, este foarte eficienta in tratarea pielii uscate si este recomandata a fi folosita dupa chirurgia estetica.

 

Datorită factorului de protectie SPF-20, crema funcţionează ca un protector împotriva razelor UVA şi UVB. Asistă la tratarea ridurilor, petele de pe piele şi piele uscată. O utilizarea regulată vă va asigura o piele flexibilă, suplă şi hidratată, cu aspect sănătos şi radiantă într-o perioadă scurtă de timp. Crema este, de asemenea, aplicabilă în jurul zonei delicate a ochilor.

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie