R.O.C.S. Gel pentru întărirea dinților "Minerale medicale Frut" (471996)

R.O.C.S. Gel pentru întărirea dinților "Minerale medicale Frut" (471996)

Articol: 471996

149.00 lei

  • Brand:

    R.O.C.S.

  • Codul produsului:

    4607034471996

Adaugă în wishlist

Xilitolul introdus în gel crește potențialul remineralizant al complexului și inhibă, de asemenea, activitatea bacteriilor care provoacă cariile dentare și bolile gingivale. Datorită aditivilor speciali, formează o peliculă invizibilă stabilă pe dinți. Oferă o penetrare treptată a mineralelor în țesutul dinților. Vă permite să extindeți timpul de expunere al componentelor active.

Proiectat pentru a preveni cariile. Eficient în caz de carii în stadiul unei pete albe. Vă permite să îmbunătățiți în mod semnificativ aspectul dinților cu fluoroză. Ameliorează sensibilitatea dinților. Vă permite să restaurați aspectul dinților după tratamentul cu sisteme de bracket. Luminează dinții (în medie 4,8 nuanțe). Se întoarce strălucirea la dinți. Normalizează compoziția microflorei cavității bucale.

Aplicare: este convenabil și simplu de utilizat gelul: după spălarea dinților, periați-l pe dinți și vă abțineți de la mâncare și băut timp de 30 de minute. Este posibil să folosiți gel în gărzile gurii. Este posibil să utilizați gelul în mod continuu, deoarece este inofensiv și nu are efecte secundare. Potrivit pentru sugari.

Compoziție: este o sursă de compuși biodisponibili de calciu, fosfor și magneziu, întărirea smalțului.
Gelul nu conține fluor, deci este sigur să înghițiți. Potrivit pentru sugari.
Masa: 45 gr.
Producător: Rusia.
 

Livrarea gratuita la comenzi de la 300 lei . 

Livrarea în suburbiile Chişinăului se efectuează la comenzi de la 500 lei  contra plată – 70 lei.

LIVRĂM ÎN TOATE LOCALITĂȚILE din RM prin intermediul partenerilor noștri - serviciul de livrare MuviExpress. Termenul de livrare nu depășește 2-3 zile lucrătoare. Costul de transport depinde de greutatea și dimensiunea pachetului - de la 70 lei

Suma minimală pentru livrare gratuită a comenzilor prin Republica Moldova este 1000 lei.

Află mai mult

Scrie o recenzie

Evaluează *

Pentru acest produs încă nu există recenzii. Fii primul care scrie o recenzie