image Programul de lucru: 9:00-18:00 Sâmbătă: 9:00-14:00 (livrare) Duminica: zi liberă

Regimul de lucru a magazinului online

imagebaby-boom.md

(+373) 60 127 700

img
img
Catalog

Nestle Nestogen® 2 Prebio (6-12m) 350 gr.

0 recenzii

Articol: MD090382 Codul produsului: 7613031375035 Brand: Nestle
nestle nestogen® 2 prebio (6-12m) 350 gr.
nestle nestogen® 2 prebio (6-12m) 350 gr.
Adaugă la lista de dorințe

Disponibil

50.00 lei

Cantitate:

- +

Total:

50.00 lei
Adauga in cos
Descriere

Notă importantă: Alimentaţia ideală pentru sugari este laptele de mamă.Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni. Nestle şi Gerber susţine această recomandare şi continuarea alăptării, în paralel cu introducerea în alimentaţia sugarului şi a altor alimente, la recomandarea medicului. Consultaţi medicul pediatru pentru a vă informa cînd să introduceţi în regimul copilului produsele complementare.

Nestle Nestogen® 2 Prebio - pentru copii de la 6 luni.

 Compoziţie: lapte degresat, lactoză, malitodextrină, uleiuri vegetale, zer demineralizat, galactooligozaharide, lecitina de soia, citrate de calciu, fosfat de calciu, fructooligozaharide, citrate de magneziu, citrate de sodiu, clorură de potasiu, vitamine, sulfat de fier, sulfat de cupru, iodură de potasiu, selenat de sodiu. Fabricat cu utilizarea laptelui degresat şi zerului de lapte.

 

Combinaţia unică a componentelor, Nestogen ® ajută la a asigura o digestie confortabilă  şi la dezvoltarea optimă. Compoziţia de lapte este un complex de fibre dietetice naturale, prebiotice PREBIO ®, care îmbunătăţeşte florei intestinale, ajută la normalizarea digestiei, previne constipatia.

 Avertizare: amestecul trebuie pregătit imediat direct înainte de fiecare hrănire. Urmariti exact instructiunile.Amestecul ramas nu se utilizeaza ulterior. Întotdeauna ţineţi capul copilului.

Vîrsta copilului

Apa fiarta,ml*

Cantitatea pt o hrănire

Numărul de alimentări pe zi

Cantitatea ling.de masura**

Formula de lapte

Alte tipuri de mîncare

1-2 saptamini 

90

3

6

-

1-2 saptamini 

120

4

5

-

2 luni               

150

5

5

-

3-4 luni          

180

6

5

-

5-6 luni          

210

7

5

-

De la 7 luni  

210

7

4-3

1-2***

 *Pentru a pastra cantitatea bacterilor vii, lasaţi apa fiarta să se răcească aproximativ pîna la temperatura corpului (370C), apoi adaugaţi amestecul  uscat.

** Notă: Pentru a prepara amestecul  trebuie să fie utilizata lingura de măsurare, care este în bancă, fără vîrf. Dizolvarea cantităţii incorecte de praf-mai mult sau mai puţin comparativ cu cantitatea specificată în tabel-poate duce la deshidratarea organismulul copilului sau la tulburări de alimentaţie.Cantitatea specificată în tabel nu poate fi schimbată fără recomandarea lucrătorului medical.  

***La această virsta este des recomandat să introduceţi treptat în regimul copilului terci,legume, fructe,carne, peste.Ţinînd cond de  necesităţile individuale ale copiilor,adresaţi-vă pentru consultaşie la un lucrător medical.

Formulă de lapte elaborată în Centrul de Cercetari Ştiinţifice Nestle în Elvetia.

 

 

 

Evaluarea dvs.